suncokret19, zvrkica i libra, dobrodošle! Molim , ako želite biti upisane u podsjetnik, napišite datum poroda i, ako slučajno znate nosite li curu ili dečka.
Ergynium, ni tebe nema na podsjetniku!
suncokret19, zvrkica i libra, dobrodošle! Molim , ako želite biti upisane u podsjetnik, napišite datum poroda i, ako slučajno znate nosite li curu ili dečka.
Ergynium, ni tebe nema na podsjetniku!
Sto je to carski "na hladno"?
Ja sam opet nepokretna. 3.dan sam u teskim bolovima, ne mogu nogu pomaknuti u krevetu, do wc-a me nosi muz. Placem od iscrpljujuce, dugotrajne boli, ali i nemoci. Ne mogu se niti u krevetu sama namjestiti. (Zdjelica i ledja su mi raspad sistema)
Sad mi je gin preko telefona rekao da ako mi lekadoli ne pomognu, da uzmem voltaren ili ketanol i normabel. Voltarene i Ketonale nisam nikad uzimala (nesto su mi davali u injekcijama u bolnici, ali ne znam sto tocno), ali inace pojma nemam koliko su jaki ti lijekovi.
Normabel me sedira i ne odgovara mi, iako sam ih se nagutala u zivotu zbog panicnih napada. Ali ne zelim ih tek tako sad pred kraj trudnoce (ne zelim da bebolina ima apstinencijsku cim se rodi)
Dogovoreni na određeni dan, bez da porod sam počne.
Ne znam što da ti kažem za tu kombinaciju lijekova osim da nije baš preporučljiva u trudnoći i pod time mislim na urednu, zdravu trudnoću bez nekih komplikacija.
A one trudnoće koje to nisu imaju svoje specifičnosti. Tako za svaku dijagnozu postoje terapije koje se mogu primjeniti a da dugoročno ne bude štete ili da šteta bude minimalna. U medicini je jako puno toga traženje balansa "veća korist-najmanja šteta". Valjda tvoj gin zna zašto ti je to preporučio.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk