Citiraj vikky prvotno napisa Vidi poruku
Hvala Katka, također
Nije prirodno, imali smo uspješan IVF konačno. Prije par dana sam odradila i Nifty i sada strepim, jer mi je na UZV bio povećan nuhalni nabor (3.4 mm), doduše, mjereno u desetom tjednu, tako da ne znam što bih mislila... Baš sam na iglama do rezultata, a godine mi očito ne idu u prilog (35)... Znam da ima svakakvih slucajeva i još se nekako nadam, ali... Nema druge nego čekati, to mi je sada najteže...
Po pitanju prehlade, preživjela sam i bez kapi, ali jedva Zakuhala sam sol i vodu i na kraju to usmrkavala i mislim da je najviše i pomoglo. Sada su ostale sitne naznake prehlade, ali normalno funkcioniram.
Uživaj u trudnoći, pratila sam te i prije i jako mi je drago da ti je konačno uspjelo
Joj, baš mi je drago zbog vas da ste ipak brzo uspjeli...
Htjela sam ti komentirati za nifty, ali vidim da si odgovorila da je došao uredan nalaz. Ustvari sam ti htjela izraziti podršku jer sam i sama to prolazila (isto smo radili nifty i bio je uredan na kraju). A nuhalni nabor Moj nalaz je od početka bio ok...na kasnijim pregledima će ti dr mjeriti još svašta nešto, različite stvari upućuju na potencijalne probleme i vjerojatno će i dalje biti sve dobro, pa ćeš se i ti s vremenom sve više opuštati. Tako je bilo i meni.

Citiraj leptirići prvotno napisa Vidi poruku
Da javim, ja jutros rodila, dosla u bolnicu u 5 rodila u 9 i 20, bilo je brzo i zestoko.
Čestitke!!!

Citiraj Angela2710 prvotno napisa Vidi poruku
Cure može pomoć,neizvjesnost me ubija,pa me zanima dali je netko imao slična iskustva...zadnja m 13.12, nakon toga 13.01.pozitivan test,14.01.krvarenje obilno kao m.koje jos traje..15.01. Beta 63,17.01.beta 188 i danas 18.01beta 310,na uzv ništa se ne vidi osim žutog tijela u lijevom jajniku,a endometrij 4mm,zbog čega sumnjaju da bi trudnoća mogla biti uredna..dali bi ipak mogla biti uredna zbog bete ili je endometrij pretanak pa je možda vanmaternicna?hvala vam,ako ikako možete pomoći
Samo tanak endo zaista ne znači da trudnoća nije uredna. Rano si radila uzv, sa cca 4-5 tt i ne može se vidjeti ništa osim žutog tijela. Tek nakon 6tt se vidi prava točkica, čak moguće i otkucaji. I kod mene je endometrij bio tanak na jednom ranom pregledu koji sam obavila zbog problema sa bubrezima, kao i kod tebe 4 mm, ali s obzirom da sam bila u postupku i već do tada pila i terapiju za debljanje endometrija, nakon tog pregleda su mi i povećali dozu tog lijeka (estrofem 2 mg ako se dobro sjećam i pila sam jako velike doze od 3*4 mg dnevno) i pila sam tako sve do 12 tt. S obzirom da ti beta stabilno raste rekla bi da se trebaš pokušati smiriti i da će to na kraju završiti dobro. To ti od srca i želim!