Citiraj Mamita999 prvotno napisa Vidi poruku
Bok curke, evo nas dvije smo super. Taman se spremamo na more. Bile smo prosli tjedan na anomaly scanu i sve je super. Bebica napreduje kako treba. Postala je zivahna tako da ju cesto osjetim kako se rita u trbuhu. Saznala sam ovaj tjedan super stvar i to da ako ste RH negativni a muz pozitivan da je moguce utvrditi krvnu grupu bebe iz majcine krvi. Za dva tjedna imam kontrolu pa planiram traziti uputnicu. Kako si ti Purple Lu?
Baš mi je drago da ste dobro!
A ja ti to ništ ne kužim za taj rh faktor!? Nisam još po tome ništa istraživala!
Mi smo isto super, već uživamo na moru, popustile me mučnine i sad bi samo jela, baš se brinem jer imam osjećaj da svaki dan nabacim kilu gore, strašno, a ne mogu si pomoći, samokontrola nula!!!

Viki88 hvala za info, ma ja ću onda najvjerojatnije otići privatno kod njega (Malčiča) jer mi se ne čeka tako dugo, još i godišnji treba uračunati pa se možda i duže od dva mjeseca čeka...
Samo hrabro, mislim da si najgore pregrmila, ako i bude nešto sa srcekom mislim da današnja medicina sve to uspješno rješava, ali držim fige da sve bude ok!!!