-
Pozdrav svima.
Novi sam pa isprike ako pišem na krivom mjestu.
Supruga je u 16t i 6d je danas. Na prošlom UZV je bilo sve uredno, beba se razvijala dobro i sve je bilo idilično. U ponedjeljak na redovnom pregledu je njena doktorica rekla da beba ima cistu na bubregu i poslala nas je u bolnicu. Tamo su ponovo napravili UZV i rekli su da radi o 2 ciste. Na mjestima oba bubrega i da su simetrične, preko 1,5 cm svaka. Preporučili su nam Nifty Plus i odmah smo izvadili krv i sad čekamo rezulatate. Jučer nas zovu iz bolnice da dođemo da bi doktorica koja je prva u bolnici napravila UZV ponovila sa glavnom doktoricom.
Nalaz je bio još gori. Navodno se radi o 3 ciste, a želudac se ne vidi, navodno nije ni jedna potkoljenica vidljiva.
Malo nam je to previše sve bilo, osjetio sam ogroman teret u stomaku, baš me to potreslo, a o supruzi da i ne pričam.
Doktorica se stvarno potrdudila i rekla da je sve to jako neobično ali zbog niskog tjedna da nije sigurna i preporučila nam dr. Kosa. Po njenim riječima je on jedan od najboljih ultrasoničara u Hrvatskoj.
Zvali smo ga jučer i nije se javio da bi nas nazvao jučer u 20:30 da se ispriča što nije bio prije dostupan. Rekao je kad dobijemo rezulate Niftiya da mu se odmah javimo i da će nas svakako primiti makar i nakon zadnjeg pacjenta u tom danu.
Ja sam smireniji, a supruga je dosta potresena, naravno prva trudnoća nam je. I ja sam ali moram biti podrška i pokušavat ju oraspložit. Bojim se da 3 UZV nisu mogla toliko pogrješiti ali pokušate ćemo sve da bude dobro...
Sad je moje pitanje, što ako ne bude? Ako je stvarno beba nerazvijena i nema želudac, te potkoljenicu ako su te ciste problem, kako se prekida trudnoća u tom stadiju? Jeste li imali sličnih iskustva, kako se poslje nositi s tim?
Hvala svima na komentarima, svaki savjet će dobro doći
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma