Quote Originally Posted by špelkica View Post
Ej, nisam još rodila. Ma ne vjerujem da bude prije termina, prije bum prenesla.
Noga me više ne boli toliko, mislim da me boljelo zbog neke stare ozljede koljena, samo nisam očekivala da će popustiti prije poroda.
Za dva dana druga kontrola u bolnici. Na prvoj sve ok, beba živahna na ctg-u, jednoj ženi se beba nije htjela probuditi na ctg-u pa ju je sestra poslala pojesti i popiti nešto. Pregledala me neka mlada doktorica, uzela bris na bhs b, sve ok, samo sam dugo čekala jer ima trudnica...
Ja sam isto bebu dosta rano osjetila i isto tak opet čekala dok ti udarci malo ne ojačaju. Sad pred kraj znam osjetiti kao da se beba rasteže i da bi najradije probila trbuh, negdje u 29.tt sam osjetila tijelo bebe čvrsto priljubljeno uz trbuh i kad se nogica ispupčila prema van, a glavica stišće mjehur. Sad je to toliki pritisak da zna biti bolno i hitno moram na wc kad ono par kapi. Po noći valjda 5 puta moram pišati, a znam se probuditi bez veze usred noći. Valjda su to pripreme za noćna hranjenja.
Ti obavljaš sve preglede u Varaždinu i tamo ćeš pretpostavljam i roditi? Malo sam čitala o zg rodilištima, ali sve mi to izgleda kao isti klinac. Pa da, to se i meni čini da su ti noćni odlasci na WC priprema za ono što slijedi. Ajde špelkice još malo. Vjerujem da jedva čekaš da primiš bebicu. Čovječe, sama sa sobom ću se dopisivati na ovoj temi sad kad i ti rodiš.