Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
Nouvelle, jesi još u jednom komadu???
Super da ćeš roditi u Puli ako tu imaš svoje, bit će ti lakše. Porod se odradi, nije lako, ali izdržiš. Kad misliš da ne možeš više, sjeti se, bude prošlo i budeš vidla svoju mrvicu. I prodiši trudove, bude lakše. U pauzi popij vodu i malo odmori. Obavezno nek muž ide da ti pomogne.
S dojenjem nisam imala problema, moj je cicoljubac. U početku je teže, mogu ti se dogoditi ranice na bradavicama, ali prođu. Možeš ih mazat nekom kremom, zaboravila sam već kojom, ja nisam. Upale nisam imala. Na početku sam se izdajala, sad se više ne izdajem. Sad super funkcionira, dojim na zahtjev, nekad beba i nije gladna već traži utjehu, bliskost. Muž me zeza da za svako cendranje uvalim cicu i riješim problem. Al sad smo mu počeli davati malo i dudu kad je cendrav, pogotovo ako mu ne mogu dati cicu. Npr u kolicima je znao biti cendrav i onda se rasplakao da ga nisam mogla smiriti pa sam ga nosila i gurala kolica. Sad se više igra, gleda okolo, čak i spontano zaspi. Kao mali je znao spavati i po sat, dva, a sad max po pola sata. Srećom je po noći ok. Ne prespava cijelu noć u komadu, ali ne budim se do kraja, dam cicu u polusnu i nazad spavamo. Ma to oko nespavanja mi je zapravo malo too much prenapuhano. Jedino ne znam kak će biti kad počnu zubi. Sad već slini naveliko i stavlja u usta predmete.
Jedva čekam da se javiš sa lijepim vijestima!!!
Draga moja, ništa ti se kod mene još nije pokrenulo. Budu kao malo jače kontrakcije i mislim da je to nešto, ali ništa. Samo priprema. Ja ću na kraju dočekati puni termin kao i ti, ako i ne prenesem, mada sumnjam jer su mi rekli da ću zbog godina i gestacijskog morati na indukciju kad napunim 40 tjedana. Muž ide sa mnom na porod, kupila sam mu opremu, očekujem da me bedina. Spakirala sam si ručnu izdajalicu za bolnicu pa ćemo vidjeti. Super mi je dojenje na zahtjev, nadam se da ću kao i ti. Znaš šta, i sad se budim noću nekada i 5x, idem piškiti, pa sam ok, računam da je i to neka priprema za dojenje. Ti si svemu pristupila dosta smireno čini mi se pa ti tako i je. A normalno da ima dana kad je teško. Pa vi ste već skoro na temi zubića , koliko mali sad ima, oko 4 mjeseca? Uživaj u svakom trenutku s bebačem. Nadam se da će moja cura ipak odlučiti van prije indukcije. Navijam si za što prirodniji porod.