špelkica prvotno napisa
Nouvelle, jesi još u jednom komadu???
Super da ćeš roditi u Puli ako tu imaš svoje, bit će ti lakše. Porod se odradi, nije lako, ali izdržiš. Kad misliš da ne možeš više, sjeti se, bude prošlo i budeš vidla svoju mrvicu. I prodiši trudove, bude lakše. U pauzi popij vodu i malo odmori. Obavezno nek muž ide da ti pomogne.
S dojenjem nisam imala problema, moj je cicoljubac. U početku je teže, mogu ti se dogoditi ranice na bradavicama, ali prođu. Možeš ih mazat nekom kremom, zaboravila sam već kojom, ja nisam. Upale nisam imala. Na početku sam se izdajala, sad se više ne izdajem. Sad super funkcionira, dojim na zahtjev, nekad beba i nije gladna već traži utjehu, bliskost. Muž me zeza da za svako cendranje uvalim cicu i riješim problem. Al sad smo mu počeli davati malo i dudu kad je cendrav, pogotovo ako mu ne mogu dati cicu. Npr u kolicima je znao biti cendrav i onda se rasplakao da ga nisam mogla smiriti pa sam ga nosila i gurala kolica. Sad se više igra, gleda okolo, čak i spontano zaspi. Kao mali je znao spavati i po sat, dva, a sad max po pola sata. Srećom je po noći ok. Ne prespava cijelu noć u komadu, ali ne budim se do kraja, dam cicu u polusnu i nazad spavamo. Ma to oko nespavanja mi je zapravo malo too much prenapuhano. Jedino ne znam kak će biti kad počnu zubi. Sad već slini naveliko i stavlja u usta predmete.
Jedva čekam da se javiš sa lijepim vijestima!!!