Pozdrav svima, nesto me zanima, ako ima koja mama da je prosla sl.. zadnja menstruacija mi je bila 21.12, tocnije biokemijska, krvarenje je trajalo nekih 7 dana i proslo.. 19.01 sam radila test, pozitivan, 17.02 imam prvi pregled kod ginekologa, medjutim, 26.01 mi se pojavio jako oskudan svijetlo smedji iscjedak, gin prepisao utrogestan 2x dnevno i to je to. Ipak me pregleda, trudnoca se vidi, 5+3tt al kaze da uzimam propisanu terapiju i da samo mozemo cekat. U petak ujutro dok sam mokrila svjeza krv, i to je to bilo, ne puno, poslije smedji iscjedak, kazu to nije strasno, al izvade mi betu koja je bila 95, u ponedeljak sam bila ponovo, 135, znaci nije se duplala, danas ponovo, vcrs cu znat rezultat. Bolova nemam, iscjedak vise ga nema nego ima, grudi su bolne, blage mucnine. Jel ima koja da se beta nije odmah duplala, ali da je na kraju bilo sve u redu? Nije mi prva trudnoca, imam jednu urednu, i imam dvije biokemijske i 2 spontana. Imam trombofiliju, dajem si clexan svaki dan u isto vrijeme... pa me sad zanima.