Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Sportska aktivnost i ozljeda

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma mi imamo iskustvo s j kad je trenirao u žnj :D klubovima i kad je trenirao nogomet za pravo. i tek onda vidiš što je profesionalnost u treningu. na svakom treningu je prisutan fizioterapeut i svakoj ozljedi, pa i onoj koja to i nije, se jako profesionalno pristupa. pregledava ih klupski liječnik, koji nije ortoped i ok, on je bio već veći, pa je preko njega trener poslao poruku roditeljima - obavezno odite slikati. npr. ili obavezno na pregled ortopedu. i tako. na kraju nikad nije bilo ništa, al na pregled i slikanje smo išli kad se sumnjalo na neku ozljedu.

koju bi iskreno, i mi, a i mali, da nije bilo upute trenera, sigurno tretirali kao - uganuo je nogu i niš mu nije.

kod m je isto to na jednoj prilično visokoj i ozbiljnoj razini.

tako da često čujem - nek djeca treniraju nešto, šta će im takvi ozbiljni klubovi i ozbiljni treninzi, ali po mom iskustvu, rad s djecom, pristup djeci je neusporedivo bolji čim je stvar, ajmo reć, ozbiljnija. tu su onda neki drugi problemi, naravno, pa na kraju moraš izabrati, al ovo uvjeravanje i bezobrazan ton maila kako se radi o skokiću je jednostavno nedopustivo i neprofesionalno i mene je totalno nanerviralo.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 27.02.2018. at 09:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •