Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Posvojiteljski dopust

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Posvojiteljski dopust

...-eto sam na napisem par redaka o realizaciji posvojiteljskog dopusta.zapravo glede administracije-za ostvarenje posvojiteljskog dopusta potrebno je priloziti i rjesenje centra u kojem se dijete posvojilo ali to rjesenje vam sadrzava sve njegove prijasnje podatke,i imena roditelja i prijasnja adresa i sl. a kako sam ja tijekom obrade naisla na jel..khm..na svakakva iskustva a u zelji da maximalno zastitim privatnost svog djeteta-mi nismo predali to opsirno rjesenje nego smo se malo raspitali i rekli su nam da je dovoljna samo mala potvrdica u kojoj ce pisati da smo mi posvojili deckica tog i tog ( novo ime) po rjesenju tom i tom ( ur broj,klasa-to im je bitno)-i u kojoj ce pisati od kada je rjesenje postalo pravomocno-dakle bez ikakvih podataka prijasnjih-pa tako,kad se budete bavili tom sferom i budete htjeli maximalno zastititi privatnost svog djeteta-sjetite se ovog.
    p.s. cisto da napomenem zivkala sam i razna ministarstva po Zgu i cim im spomenete posvojiteljski dopust nitko bas sa 100%tnom sigurnoscu nije siguran sta i kako treba,koji dokumenti i jel moze rjesenje ili potvrda i sl.-to sam saznala npr. u Hzzou u mom gradu.toliko.Pozdravic!

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...e da pitam jedno pitanjce.Godisnji od ove godine iskoristit cu kad se vratim sa posvojiteljskog ( veljača,2007.) ali neznam kako cu iskoristiti godisnji slijedeće ljeto jer u ovoj ( 2006.) kalendarskoj godini nisam radila predviđenih 6 mj.,radila sam samo do 18.5. Zna li netko???

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jedno s drugim nema nikakve veze. U 2007. imaš normalan godišnji preko ljeta.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a meni 15tak dana prošlogodišnjeg godišnjeg propalo. nikako prežaliti..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •