Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Privremeni boravak

Neja

Početno Privremeni boravak

Bok,
    Treba mi pomoč,ovaka je situacija: Ja sam strankinja i sredila sam si privremeni boravak u Hrvatskoj plačam si sama osnovno osiguranje. Pa me zanima jel ima otac toga djeteta koji je hrvatski državljanin koja prava na dječji doplatak i slične pomoči?
    Otac i ja nismo vjenčani imamo izvanbračno zajednico i nezaposleni( radimo preko ljeta sa turisti)
    Ako tko zna molim da mi pomogne.

Hvala i svima velika

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ako je djete hrvatski drzavljanin,tada otac ima prava na doplatak.Potrebno je skupiti vas prosjek primanja za proslu godinu,izvadak za djete,popuniti formular i sve predati u podrucnu sluzbu (u mjestu boravista).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali malo ne kuzim, Vi zivite ovdje kroz cjelu godinu ili ste samo po lijeti radi rada sa turistima. Samo pitam.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad sam vidijela da si trudnica :D u Splitu.

Neja

Početno

Iči ču ja još jedanput na socialno i se razpitati, a ja sam tu cjelu zimu zato kaj sam se zaljubila i preselila, a nači posal na moru preko zime je užasno težko, nisam iz Splita nego Makarske.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

neja nemoj pitati,prikupi papire i odnesi im.Rjesenje budes dobila kuci,a ako sto od papira fali reci ce ti da doneses!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •