Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Sramežljivost i snalažljivost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I ja sam takva. Ne čudim se ja njegovom strahu, nego kako to ne ide na bolje. Neko vrijeme sam mislila da ide, a onda je došao pubertet.
    Što se tiče razgovora, osobito telefonskih, meni je to lakše kad je vezano za posao, nego u neformalnoj komunikaciji jer na poslu znam što imam reći. Ono na što nikako ne znam odgovoriti su čavrljanja tipa Šta ima? ili Inače?
    Nikad ne dođem dalje od: A evo...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam takva. Ne čudim se ja njegovom strahu, nego kako to ne ide na bolje. Neko vrijeme sam mislila da ide, a onda je došao pubertet.
    Što se tiče razgovora, osobito telefonskih, meni je to lakše kad je vezano za posao, nego u neformalnoj komunikaciji jer na poslu znam što imam reći. Ono na što nikako ne znam odgovoriti su čavrljanja tipa Šta ima? ili Inače?
    Nikad ne dođem dalje od: A evo...
    a kako inače, dok se družiš privatno? isto ne voliš pričati?
    ja recimo nisam sramežljiva, ali mi se ne da ćaskati. i počne me nervirati ako me netko zapitkuje nešto po meni nevažno , o čemu ja mislim da se nema šta pričati osim tek da se nešto priča, a to mi se ne da. radije bih da šutimo nego bezveze čavrljamo. sad, šta je bezveze...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Isto kao ti, volim pričati, ali ne volim kad se nema o čemu, nego tek toliko, reka bi moj dida: govori da govori.
    S nekim koga poznajem, prilično se uzbrbljam. I ljudi mi se često povjeravaju, valjda zato što u većim društvima ne govorim puno, a i inače dobro slušam.
    Nije mi problem smislena komunikacija, samo small talk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •