-
Cure si već napisale o zračnoj luci i putu u grad. Ako vas je više, ja bih razmislila o taksiju, jer dođe isto kao vlak, a ljepše je. Samo treba gledati kada slijećete, jer ako je rush hour, onda je vlak bolji.
nano i beba, vi ste Taxi naručili prije?
ja sam bla u novembru u Parizu i čini mi se da he nešto vise koštao.
ja ne bih kupovala nikakve dnevne karte, jer je u Parizu po meni najljepši naprosto šetati. tako zapravo upoznaš i osjetiš grad, a ja volim uvijek kombinirati znamenitosti, muzeje, arhitekturu, duh grada i sitnice tipa - croissant, male čokoladne manufakture, knjižare...a ako tu i tamo trebas metro, kupiš tu jednu kartu..
što se Eiffel-a tiče obavezno otići!
mi inače isto nismo od svih tih turističkih znamenitost sa milijun ljudi, te prije nego sto smo prvi put vodili curu, smo već bili nešto puta u Parizu, no nikada na tornju.
no curka je inzistirala (tipa to se mora) i išli smo. I ne da nismo požalili nego, smo joj duboko zahvalni.
na drugoj platformi je bio jos dan, na vrhu sumrak... predivno.
samo pogledajte da li nekako možete dobiti karte prije, mu smo tada isto išli za Uskrs i jako je puno turista, ne samo stranaca, nego i Francuza iz drugih dijelova zemlje.
Ja bih Eiffel kombinirala sa Trocaderom, Marsovskim poljanama, Invalidima te ili sa muzejom d’Orsay ili Rodin. Mislim da je Orangerie sa Lopočima od Moneta u kombinaciji sa d’Orsay, tako sa se karta kupi u orangerie u kojoj nema gužve, pa se ne čeka u Orsayu. Sad to valjda sve ide online.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma