Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Pariz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Molim savjet za Versailles, koliko je to zanimljivo klincima (dječak, 10 god)? 3 dana smo u Parizu, organizirano, pa razmišljam kako najpametnije utrošiti vrijeme.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    Molim savjet za Versailles, koliko je to zanimljivo klincima (dječak, 10 god)? 3 dana smo u Parizu, organizirano, pa razmišljam kako najpametnije utrošiti vrijeme.
    Kako ti inače klinci reagiraju na dvorce, jesu li bili u puno njih? Ja nisam bila ni sama ni s djetetom u Versaillesu, ali u Beču na njihove dvorce moja ništa specijalno nije reagirala (11 god), dosadno joj je bilo - valjda se overedosala Trakošćanom. Meni su dvorci zanimljivi. Sve ovisi koji su sadržaji tvojoj djeci zanimljivi - moja će prjie past na najbezvezniji akvarij ili ZOO od dvorca, pogotovo ako nije neko interaktivno čudo.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    to dijete samo najbolje zna (moj je bio opsjednut dvorcima) - i da, gužve na ulazu su velike

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •