Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Pariz

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    iako su nas neki, nećemo reći tko , nagovarali na penjanje stepenicama, moja V je (naravno iz lijenosti, a naišla je na isto lijeno tlo) rekla, padala je kiša, stepenice bi mogle biti kliske
    i mislim da je to dobro ispalo
    ostalo nam je puno više vremena za šetati po tornju
    stvarno nam je super ispalo
    kada smo došle u pariz, smjestile se u hotel, počeka je paduckati kiša, malo smo se legle odmoriti, 1 h, otišle nešto pojesti, još je padalo i dosta puhalo
    baš sam bila žalosna radi toga
    izašle smo iz metroa
    kiša je stala
    zbog kiše, a i zato što je bila srijeda, nije bilo puno ljudi
    i kad smo se spustile, otišle smo do trocadera
    i gledale svjetlosni šou

s louvreom smo pak zeznule
    dan prije smo se iscrple u disneylandu
    došle u hotel u 2, a nadobudno kupile karte za 9h
    i onda sam išla obilaziti sve
    nakon par sati smo bile umorne, nervozne, gladne
    i onda smo trčeći obišle ono što se kao mora pogledati 20-tak najpoznatijih eksponata
    on je jednostavno prevelik za pogledati u jedan dan i treba se pripremiti bolje nego što smo se mi pripremile
    i odlučiti što se želi pogledati i ići ciljano
    jer onako šetati po katovima, kako smo mi, nije pametno
    Mi smo za Louvre kupili karte par dana prije negdje, nismo čekali, i zapravo nismo toliko išli za poznatim eksponatima - ono Mona Lisa je smijurija od ekipe sa selfijima, mi nismo mogli prići bliže od 20 m... nego smo išli po katovima i vodili se s onim što nam se svidjelo, zagledavali te slike, dio katova smo preskakali, uzeli smo jedno prijepodne i glad je bila vodič da se prekine obilazak. Nismo imali te "mora se" pogledati... mislim, imali smo, ali smo plan promijenili ad hoc kad smo vidjeil besmisao Mona Lise okružene krugovima Japanaca, odustali smo od "mora se".

Mislim (ako se tako zove) da mi je u jako lijepom sjećanju ostao muzej Rodin. Tamo su manje gužve.

Općenito, kako ne podnosim gužve, meni je bilo uglavnom lijepo ono što nije bilo u gužvama. A Pariz stvarno ima što za ponuditi, nađe se atrakcija koje nisu nužno baš ono "u krugovima Japanaca".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 03.04.2019. at 09:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •