Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Pariz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tko te nagovorio, aleks?

Meni je najveća trauma Pariza (osim beskonačnog stajanja u redovima na vjetru), penjanje na Notre dame. Kako se vidi, mi se svugdje penjemo, odnopsno više me jer onaj koji se voli penjat je dovoljno velik da ide sam.
    Iako na Notre dame puštaju grupu po grupu ljudi - zbog malog prostora, nastao je zastoj - i nemreš se nikamo pomaknut - e to je meni tricki

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Tko te nagovorio, aleks?

Meni je najveća trauma Pariza (osim beskonačnog stajanja u redovima na vjetru), penjanje na Notre dame. Kako se vidi, mi se svugdje penjemo, odnopsno više me jer onaj koji se voli penjat je dovoljno velik da ide sam.
    Iako na Notre dame puštaju grupu po grupu ljudi - zbog malog prostora, nastao je zastoj - i nemreš se nikamo pomaknut - e to je meni tricki
    To je meni isto otpalo po kriteriju - gužve.

Meni je bilo lijepo (bez djece) - vožnja po Seini, muzeji Louvre, Rodin, groblje Pere Lechaise, neki restoran u blizini Eiffela koji je bio u TripAdvisoru s kojega smo gledali bljeskanje Eiffela, Goerge Pompidou, šetnja uz Seinu, Notre Dame izvana, židovska četvrt, četvrt Marais, Champs Elisees.

Nije mi bilo lijepo: Moulin Rouge četvrt (nekako jeftino i touristy), četvrt Montparnasse (previše tuoristy - mislim da su tamo bili oni konobari koji izvikuju menije i mame, to mi je totalni turn-off). Montparnasse ili kako se piše se debeloj većini svidi, ali meni je bilo ala Makarska u osmome - tako da je taj dojam vrlo osoban. Meni gužve odbiju svašta, npr. onaj neki prekrasni austrijski gradić Hallstatt - hvala, ako je na svakom koraku netko tko se selfira, a ima i naokolo lijepih sela.

Otpalo (nismo stigli): La Defense, Versailles.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 03.04.2019. at 10:53

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije mi bilo lijepo: Moulin Rouge četvrt (nekako jeftino i touristy), četvrt Montparnasse (previše tuoristy - mislim da su tamo bili oni konobari koji izvikuju menije i mame, to mi je totalni turn-off). Montparnasse ili kako se piše se debeloj većini svidi, ali meni je bilo ala Makarska u osmome - tako da je taj dojam vrlo osoban. Meni gužve odbiju svašta, npr. onaj neki prekrasni austrijski gradić Hallstatt - hvala, ako je na svakom koraku netko tko se selfira, a ima i naokolo lijepih sela.
    .
    potpisujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •