Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Pariz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Teško da sjever Italije ima loš poslovni imidž. Ne znam jesi shvatila, ja ne govorim o njegovanim Talijankama, govorim o muškarcima kojima je manikura redovita njega, odijela su pomno birana, i tako redom. Pokušavam ilustrirati da to kako se ljudi negdje nose i njeguju sigurno nije odraz samo razine ravnopravnosti spolova. Koja je na poprilično visokoj razini u Europi.
    Drugo, ja cijelo vrijeme pišem o oblačenju sa stilom, a ti prevodiš u izazivno oblačenje. Nikad ne bih Pariz povezala s izazovnim oblačenjem.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Teško da sjever Italije ima loš poslovni imidž. Ne znam jesi shvatila, ja ne govorim o njegovanim Talijankama, govorim o muškarcima kojima je manikura redovita njega, odijela su pomno birana, i tako redom. Pokušavam ilustrirati da to kako se ljudi negdje nose i njeguju sigurno nije odraz samo razine ravnopravnosti spolova. Koja je na poprilično visokoj razini u Europi.
    Drugo, ja cijelo vrijeme pišem o oblačenju sa stilom, a ti prevodiš u izazivno oblačenje. Nikad ne bih Pariz povezala s izazovnim oblačenjem.
    Potpisujem vertex do zadnjeg slova.
    Niti sam ocekivala izazovnu odjecu ni prenapadnu sminku, nasuprot, to je po mom shvacanju daleko od estetike.
    I nikako ne dovodim u vezu izgled/odjevni stil sa profesionalnoscu. Ali da se slozim u necemu s Jelenom, ne koristim leteca slova na prezentacijama niti druge efekte, ali ipak pazim da je svaki slajd skladan i sa stilom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •