vertex, shvatila sam. Sve je to kod muškaraca malo drugačije nego kod žena. Niti sam vidjela često (a nije da nisam) da žene u istim uvjetima funkcioniraju na analogan način sa sređenim muškarcima. Kako tang kaže, maltene je stavljanje maskare već izazovno za neke (za mene je puno više potrebno ). Evo već auti iz Torina nemaju ni blizu imidž kao Japanci ili Nijemci pa i Francuzi. Nedavno sam imala domaćeg klijenta s njemačkim proizvodom (opasno) krivo deklariranim. Nijemci su došli uzrujani autom u Zg, tvrdeći da je nemoguće i ispalo je da su sjeverni Talijani bili podizvođači i da su zašparali na skupoj komponenti. A možeš vidjeti i na međunarodnim projektima, vrlo brzo, kako odskaču (sjeverni) Talijani, Portugalci ili Španjolci. U ovom slučaju je moglo doći do neke ozbiljne nesreće.
Premda ne negiram talijanski, portugalski ili španjolski stil kao estetski puno vrijedniji od srednje Europe. Skandinavci su neka druga priča.

No, udaljismo se od Pariza, a i od žena u Parizu, koje odskaču stilom od lijepo uređenih gradova i izloga. Ja iz svog okruženja zaključujem da je to zbog jednakosti u ophođenju proizašlo, ali sigurno nije tako jednostavan odgovor. A i potvrdilo se da se žene ovdje vesele kad ih kumica procjenjuje jesu li mlade ili nisu.