Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Pariz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    tako je, ali u svoju obranu (jer sam se izjedala krivnjom, pa moram racionalizirati) stvarno nisam imala puno šminke, dok moja kolegica hrvatica jeste . Stajala je kraj mene. Lik nas je sve jednostavno stavio u isti koš.
    A njegovi maniri su tako loši jer pripada kojoj stereotipno nepristojnoj naciji/regiji? :D

Meni se čini da se domaći uvijek nekako razlikuju od turista, po puno malih stvari koje je nekad teško imenovati, ali se zbroje u ukupni dojam koji je uglavnom točan. U Splitu se zabavljam time ljeti, po čemu to ja točno znam da su oni tamo turisti/domaći.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    A njegovi maniri su tako loši jer pripada kojoj stereotipno nepristojnoj naciji/regiji? :D
    naciji pijanih sredovječnih nizozemaca :D
    ali iz mog iskustva nisu svi pijani sredovječni nizozemci tako nekulturni
    ovo je bilo baš specifično iskustvo, osjetila sam gomilu emocija, od krivnje što uopće imam šminku okružena nizozemkama koje vjerojatno ni plavu niveu nemaju na licu, secondhand sram zbog frendice koja je zbilja pretjerala sa šminkom (ne zna ni ona šta joj bi tada), pa onda puni krug krivnje zbog tog secondhand srama (izdaja frendice), pa onda neki glupi kolektivni sram jer smo mi jadni hrvati pred njima važnim nizozemcima, toliko odskačemo da nas prepoznaju na prvu, pa onda malo agresije i želje za prkosom i inatom i svađom, pa onda opet racionalizacjia i kuliranje jer on je ipak samo nekulturan i pijan
    Posljednje uređivanje od betty blue : 15.10.2019. at 14:13

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se čini da se domaći uvijek nekako razlikuju od turista, po puno malih stvari koje je nekad teško imenovati, ali se zbroje u ukupni dojam koji je uglavnom točan. U Splitu se zabavljam time ljeti, po čemu to ja točno znam da su oni tamo turisti/domaći.

Ja u svom malom mjestu u kojem ljetujem, po izboru haljine znam koja je strankinja.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U Splitu se zabavljam time ljeti, po čemu to ja točno znam da su oni tamo turisti/domaći.
    ja se zabavljam time po čemu oni znaju da li sam ja turist ili domaća
    i pokušavam skužit u kakvim me okolnostima pozdrave na hrvatskom, a u kakvim na engleskom kad uđem u dućan
    ono što sam skužila, ako hodam ulicom i gledam u mobitel, nude mi walking tours

(spajalice, oprosti!)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •