Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Crvene flekice s bijelim prištićima

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Crvene flekice s bijelim prištićima

Tin ima takav osip po tijelu od rođenja. Nije stalno na istom mjestu nego se seli-npr. ujutro ima više flekica s prištićima na jednoj strani lica, a poslije podne mu se tu smiri ali se pojavi na drugoj strani ili na vratu, ima ih i po tijelu.
    U rodilištu je jedna pedijatrica rekla da ima čudan osip koji još nije nikad vidjela, druga je rekla da je to normalna reakcija na trudničke hormone i da kad ih Tin izbaci da će proći i osip, patronažna i pedijatrica iz Doma zdravlja smatraju da je to od nečeg što ja jedem i stalno me ispituju : Što ste jučer jeli? a ja više skoro ništa ne jedem a osip je isti.
    Mislim da niti jedna nije sigurna što je. Inače, čini mi se da Tina to ništa ne smeta ni ne svrbi.
    Što mislite, što bi to moglo biti, i ima li netko iskustva s time?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

tomi se to znalo pojavit tijekom prvih mjesec dana. samo po licu. meni su rekli da se tijeli čisti od trudničkih hormona i da nije zabrinjavajuće. ništa nismo poduzimali, prošlo samo od sebe i više se ne pojavljuje

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Tinu je danas malo bolja situacija, a pedijatrica je odmah zaključila da je to bilo od hrane jer ja sad pazim šta jedem!
    Inače, u ponedjeljak nam je dala da na jednom dijelu lica mažemo sa Geokortonom, ali kad sam pročitala upute odlučila sam da ne mažem,a to su savjetovale i magistre u ljekarni. Danas idemo s Dinom kod homeopatice, pa ću vidjeti što će mi ona reći.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

šta kaže homeopatica?

što se tiče geokortona mislim da su to kortikosterodi pa pametno da nisi stavljala bar dok se ne utvrdi što je

kako je danas?

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I Andrej je to imao i isto su se tako selili. Ničim nismo tretirali, prošlo samo od sebe nakon nekih 2 mj. Rekli su nam da je to od mojih hormona.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno pristici

I kod nas- proslo kako i doslo. Prvih mjesec dana cesto se javljaju neki osipi koje najbolje ne dirati

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

I homeopatica je rekla da je to normalno u prvih 6 tjedana i da ničim ne treba tretirati jer će proći samo.
    Danas nam je bila patronažna zbog pupka i opet komentirala kako je osip već trebao proći...
    Inače, malo mu se povuklo sa lica.
    Ja više nisam zabrinuta,ali mi ide na živce patronažna i pedijatrica koje su uvjerene da je od moje prehrane.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

E, da, kad sam rekla kod pedijatrice da nismo mazali sa geokortonom jer nam se čini da je to ipak prejaka krema, sestra je izjavila da je to glupost, jer koristi ju i nedonoščad,a u uputstvima piše:
    "Posebna upozorenja:Sigurnost uporabe u djece nije provjerena.
    Dojiljama se ne preporučuje liječenje Geokortonom zbog mogućih nuspojava u dojenčeta."

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

podižem....sa istim pitanjem?? mali Jan ima iste takve simptome crvene flekiće sa bijelim kao griz na vrhu,a kada se povuče crvenilo ostane hrapava koža na tom mjestu zbog tih suhih prištića, pedijatrica je rekla da nije vidjela u tako jakom obliku,a brine me što se je danas počelo spuštati recimo u području dekoltea,to traje dva tjedna...sada će Jan imati šest tjedana,a tada bi to trebalo proći a njemu je sve jače,jel ima netko slična iskustva i molim vas cure na pp broj one homeopatice iz trešnjevke da odem kod nje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •