-
Dragi moji evo nova sam na ovom postu,opcenito u svemu ovome
))
Mene zanima prija 3 mj sam se doselila u RH i tu sam pocela raditi prosjek place od 9-12 mj je svaki mjesec bio 5220 kn. Trenutno sam trudna i komplikacije cu otvoriti u 12 mj jer je rizicna trudnoca-samim time sto sam prije par godina imala spontani pobacaj i dugo nisam mogla zanijeti.... Prije 9 mj sam radila u BIH prosjek place je bio uglavnom 4000 kn. Sada tocno imam 10 godina radnog staza bez prekida. Telefonski sam zvala HZZZO -nemoram vam ni reci kako su sluzbenice objasnile (da imam pravo na minimalac tj 800 kn) ....Naravno da je uslijedio shok jer mi je muz nezaposlen!!! Onda sam trazila br pravne sluzbe ,onda je gosp ljubazan bio mislim cak da je i voditelj sektora-on me uputio da nazovem neki br sada se tocno ne mogu sjetiti koji da provjerim postoji li ugovor (ino-ugovor) RH sa BIH . Gospodja je ta potvrdila da postoji samo moram donijeti dokumente koji to sve dokazuju. Moze li mi neko pomoci sa nekim savjetom ili podjeliti iskustvo svoje. Koliko onda imam pravo i sto se uzima u prosjek,
<3 <3 <3
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma