Pokazuje rezultate 1 do 50 od 977

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajd dobro, u pravi si tang, nije bas teatralan, bilo je puuuno teatralnijih
    al ne znam, zar je stvarno netko, tko imalo zna o Rodi, mislio da ce podrzati “hodace”?
    zapravo, sve skupa je nebitno...
    i kad bolje razmislim, ni ja ne bih tipkala na forumu ciji se stavovi (vlasnika foruma) drasticno kose s mojim
    npr. da je situacija bila suprotna

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mislim da odrastanje djeteta u nekoj normalnoj ateistickoj obitelji gotovo sigurno rezultira time da i dijete koje je islo na vjeronauk na kraju ne vjeruje. Ali od same pomisli da pred djetetom se kroz OS moraš praviti godinama da je to što uči nesto smisleno ili pametno, pružati podršku djetetu dok uči nesto sto je u roditeljskim očima totalna glupost u boljem slučaju ili mržnja i netrpeljivost prema drugačijim u lošijim slucajevima , pa obaveze oko prve pričesti, obavehni odlasci na mise i sl - nema šanse da si to priuštimo. I još na kraju - kako objasniti djetetu da si bio licemjer i lazov pred njim godinama a za "njegovo dobro"? Ma....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ali od same pomisli da pred djetetom se kroz OS moraš praviti godinama da je to što uči nesto smisleno ili pametno, pružati podršku djetetu dok uči nesto sto je u roditeljskim očima totalna glupost u boljem slučaju ili mržnja i netrpeljivost prema drugačijim u lošijim slucajevima , pa obaveze oko prve pričesti, obavehni odlasci na mise i sl - nema šanse da si to priuštimo. I još na kraju - kako objasniti djetetu da si bio licemjer i lazov pred njim godinama a za "njegovo dobro"? Ma....
    Točno to je meni bio najčvršći razlog da nijednom ne posumnjam trebam li ga ipak upisati "radi drugih", i nije mi žao, jer to sigurno ne bi bilo "za njegovo dobro".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •