Pokazuje rezultate 1 do 50 od 977

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni je na upisu osoba dala papir da potpišem da dijete NEĆE na vjeronauk pa sam rekla da ja nisam došla u vjersku ustanovu da potpisujem da neće, nego u javnu školu sekularne države i da je polazna točka da se ne ide, a da potpisivati trebaju oni kojii žele da im dijete ide. I odbila sam potpisati potpuno svjesna da sam opet ja ta koja "radi probleme ni iz čega"

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je na upisu osoba dala papir da potpišem da dijete NEĆE na vjeronauk pa sam rekla da ja nisam došla u vjersku ustanovu da potpisujem da neće, nego u javnu školu sekularne države i da je polazna točka da se ne ide, a da potpisivati trebaju oni kojii žele da im dijete ide. I odbila sam potpisati potpuno svjesna da sam opet ja ta koja "radi probleme ni iz čega"
    Zapravo si u pravu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Potpuno si u pravu.
    Kod nas je bilo tipa

Želite li da vaše dijete pohađa vjeronauk?
    DA NE

na papiru gdje su bili još neki podaci djeteta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •