Pokazuje rezultate 1 do 50 od 977

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 5. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Odlična reportaža, iako su me Dani kruha i te zahvalnosti za plodove zemlje (kome zahvalan biti, sve sami radimo, rađe da se koncentriraju na skupljanje otpada nego na pečenje peciva) oduvijek nervirali, nisam znala da je to Kutlin brat i da je to njegov privatni biznis. Nekih tajkuna se nikad riješiti, a država samo služi da njih servisira. Jesu li blagoslivljali ne znam - biće moja odšutila jer se boji mojih intervencija .

Mi imamo sreću velikih brojeva (skoro pa 1/3 nevjernika u razredu), pa nas vjerojatno neće zakačiti stvari koje su uistinu skandalozne - tipa pisanje sastavka na hrvatskom što bi pitala Isusa itd. i što govori Isusu i Isus ovo, Isus ono, napiši pjesmicu Isusu (moja je u šali rekla da bi ga pitala da zna li di su vrata i da zašto ne ode onima koji ga trebaju). Ali, vidjet ćemo..

Ja se zapravo aktivno trudim maloj osigurati građanski odgoj zaobilazeći školu.

Takva nam je država, za sve postoje paralelni sustavi - privatno školstvo, zdravstvo itd. Pa dobijaš drugdje što bi od sustava trebao.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.10.2018. at 13:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •