Pokazuje rezultate 1 do 50 od 977

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    jooj daj molim te Jelena, al ga sad pišeš ko da ja nisam bila u istoj priči potpomognute. Čitam tvoj post i ko da nismo bile u istoj priči. Ti si se fokusirala na Crkvu i proagandu, a ja sam širila drugu stranu priče među svojim prijateljima, obitelji, mada nisam puno ni trebala pa pametni su to ljudi, moj svekar koj je praktični vjernike nikad nije rekao nijednu ružnu riječ za IVF dapače bio nam je velika podrška, tako da ove priče Kaptol ovo-ono možeš mačku o rep...nisu svi vjernici = Kaptol. To ti Riri pokušava reći al ti si lijepo rekla SVI. I žuta pokušava cijelo vrijeme to pojasnit.
    Pa i ja tebi pokušavam objasniti da ne mogu podržavati staljinizam, sa zadrškom prema sibiru.
    A mi lili nismo bile u istoj priči. Nemoj molim te pretjerivati i vrijeđati!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i ja tebi pokušavam objasniti da ne mogu podržavati staljinizam, sa zadrškom prema sibiru.
    A mi lili nismo bile u istoj priči. Nemoj molim te pretjerivati i vrijeđati!
    Znam da je svakom njegova muka najteža, znam da si bila u toj priči dugo, al vjeruj mi i meni su moje 3 godine bile jako dugee i teškeee.Al srećom sad ih imamo obje uz sebe

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je svakom njegova muka najteža, znam da si bila u toj priči dugo, al vjeruj mi i meni su moje 3 godine bile jako dugee i teškeee.Al srećom sad ih imamo obje uz sebe
    Lili, drago mi je da imaš. Ali ne govorim ja o liječenju, hormonima, negativnim betama i vibricama, nego o blaćenju, laganju i ukidanju prava na dijete.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[QUOTE=Riri92;3145953]Evelina, zato što sam mislila da mi komentiraš cijeli post.

I ne ideš nekome u crkvu pričati o ateizmu, znam. Ali ovo nije ustanova za ateiste, ovo je forum. Pa nije dugo prošlo od vremena kad je netko od vas tu meni objašnjavao (na moju konstataciju kako nije lijepo vrijeđati po forumu) da je ovo javni forum na kojem svatko može reći svoje mišljenje. I gdje je sad to?[/QUOTE]
    Ošlo u vjetar

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, drago mi je da imaš. Ali ne govorim ja o liječenju, hormonima, negativnim betama i vibricama, nego o blaćenju, laganju i ukidanju prava na dijete.
    Jelena znam o čemu govoriš i to je bilo grozno razdoblje. Presretna sam iskreno zbog tebe da imaš svog malog pametnjakovića danas uz sebe

A sad tražit po postovima kako pita saša, ne znam jel mi se da, mogu probat par "škakljivih" naći, al ta energija i vibra se itekako osjete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •