-
Betty, ja ne znam citirati onako na više puta, pa mogu samo prepričati. Govorilo se da su katolici netolerantni jer je netolerancija i nejednakost dio te religije. Govorilo se da to vrijedi za sve katolike. Pa zar to nije uvreda katolicima koji ne misle tako? I još su se i ljudi koji su samo vjernici utrpali u isti koš sa Kaptolom i sa netolerancijom, a na kraju se i pozvalo na to da se vjernici maknu s ove teme.
Dobro Evelina, eto propustila sam da si komentirala samo taj dio, kasnije sam shvatila i što sad s tim? Sama sam rekla da je namjerno predramatično, mogu se jedino duboko ispričati što nisam odmah shvatila na što misliš. A ova usporedba sa električnim biciklima stoji?
Jelena, ako sam rekla nešto uvredljivo, oprosti. Nije mi bila namjera. Ni blizu. Pročitala sam sve svoje opet i moram priznati da ne vidim to, ali naravno da se uvreda može reći i čistom nepažnjom, pa evo, još jednom - žao mi je, oprosti.
Nebitno. Morala sam komentirati da mi to nije fer, ali svejedno će se eto otvarati nova tema da nas se makne sa ove, pa stvarno nije ni važno što ja mislim da nešto nije fer. Princip foruma očito ni nakon godinu dana ne shvaćam, pa možemo jednostavno pretpostaviti da neću ni shvatiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma