Pokazuje rezultate 1 do 50 od 977

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Riri, samo klikneš na zadnji prozorčić - odgovori s citatom.

Shvatit ćeš forum samo je kompleksno, pa treba malo više vremena od godine dana

Evo mogu ti sad najavit da ako ne budeš gledala temu do jutra, sutra će osvanut jako puno postova, mogu ti već reći i imena forumašica koje će se javiti vjerojatno unutar istog vremenskog prozora, skoro da bih pogodila slijed javljanja. Poslije par godina, postaje dosta predvidljivo

al fora je da nekome od nas nešto zaista treba, neka pomoć bilo šta, vjerujem da bi ovdje većina pomogla potrebitome. Bez obzira na povremena kokošarenja
    Zato sam i dalje na ovom forumu

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

al fora je da nekome od nas nešto zaista treba, neka pomoć bilo šta, vjerujem da bi ovdje većina pomogla potrebitome. Bez obzira na povremena kokošarenja
    Zato sam i dalje na ovom forumu
    Vjerujem ja da bi većina ljudi ovdje pomogla, zapravo nadam se da bi. Iako evo vidim da mi i dalje nitko nije pomogao sa uputama kako se dobije svoja vlastita tema na kojoj ti odlučuješ o svemu.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    žuta, aj pliz otvori temu. Sad sam ful sebična, al ovo zadnje je meni stvarno nepodnošljivo i bezobrazno. Boli me. Jako .
    (ne tvoje)
    Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem ja da bi većina ljudi ovdje pomogla, zapravo nadam se da bi. Iako evo vidim da mi i dalje nitko nije pomogao sa uputama kako se dobije svoja vlastita tema na kojoj ti odlučuješ o svemu.
    No, eto ga, http://forum.roda.hr/threads/93889-O...72#post3145972

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •