Pokazuje rezultate 1 do 50 od 977

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 5. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Neće ti to biti stalno intenzivno, to dolazik kroz školovanje/život u valovima. Tipa zašto ipak ne bit kršćanin samo kao osiguranje od paklenih muka pa iako ne vjeruješ nema veze itd. Ja sam fkt ateist (ne gnostik), ono uopće me to ne zanima niti mogu zamislit da se neki ljudi roštiljaju vječno, te misli su mi apsurdne, onda posegnem za r. gervaisom - pa to je samo još jedan bog više kojeg ne štujem. I, ako je motivacija zaštitit se od paklenih muka, jel sto posto sigurna da tipuje na pravog boga, mislim da kršćana nema najviše na svijetu. I šta onda ako se muči sa svim obredima, a na kraju skuži da je tipovala na krivoga boga. Vidjet ćemo. Dijelom je ne mogu pratiti jer sam ja ateizam dosl udisala od nuklearne i proširene obitelji pa i muževljeve obitelji tako da na neke stvari moram pazit da se ne nasmijem. Pokušavam joj ukazat na proizvoljnost svega jer da sam se rodila malo istočnije sigurno bih u Muhameda, malo kasnije vjerojatno u Isusa Krista. A ja "vjerujem" u kaos... igrom slučaja.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.02.2025. at 13:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •