Je l netko nedavno bio u kinu i konzumirao kakve menie?
Na webu im ne pišu cijene (cineplexx, cinestar), a ja sam zadnje sve bila bez konzumacije ...
Trebala bih nešto izračunati.
Je l netko nedavno bio u kinu i konzumirao kakve menie?
Na webu im ne pišu cijene (cineplexx, cinestar), a ja sam zadnje sve bila bez konzumacije ...
Trebala bih nešto izračunati.
imaš i onaj rođendanski
usput mi kad idemo u kino zemomo nekaj od kuće ili iz dučana
znam za rođendanski
ali s položenom lovom na karticama pokušavam nešto iskombinirati
ovak, ak uplatiš 200 kn , jedna karta gratis, 360 dvije i tako dalje
Mislim da je onaj komplet kokice i kola (bez igračke) oko 30 kn.
Mala je razlika u cijeni između malih i velikih kokica
Ne znam točne cijene, ali danas sam baš gledala kad igra onaj zec Zecimir, pa vidim da je cijena kola+kokice+Zecimir plišani= 84 kune![]()
Hmmmm piće u bočici je 15 kuna, a kokice ..? Mislim da su velike 25 kuna.
Mislim da je najjeftinija varijanta sada 38kn
mi u zadnje vrijeme kad idemo u kino o doma donesemo kokice, čips i piće.
kupimo samo colu kod njih.
a sve je počelo od toga da kokice koje smo jeli u kinu su bile bljak, a ove od Lidla, Konzuma ili Spara su iste ko njihove.pa ćemu plaćati više.
sokovi koje djeca piju, kod njih su 15, u dućanu 6,5 kuna.
mi napravimo doma kokice, jer su nam takve fine, a moji ne jedu kupovne kokice
joj nemoj sad i ti Peterlin , klinki se smješi ovo ljeto fiksni , ( nego koliko se to mora nositi?, imam osječaj da to tvoji nose godinama, a njoj je jedan dečko reko da je imao par tjedana, a jedna cura je imala manje od godinu dana)
Ma je...ja ne znam nikog tko je to nosio manje od 2 godine...
Tema je otplovila na otvoreno more
Zaključak može biti da se za proslave rođendana ipak najviše isplati uzeti rođendanski paket
Nije svugdje isto: https://www.blitz-cinestar.hr/djecji-rodjendani-4397
To je rijetko. Moj L. je nosio fiksni dvije i pol godine, sad nosi udlagu (retainer) samo po noći. Moj E. nosi fiksni oko godinu i pol i treba još bar pola godine.
Sorry na offt.
Ont. - kokice su precijenjene. Ja bih uvijek radije uzela nešto drugo, čokoladu s rižom ili kikiriki.
ja sam nedavno bila s kolegicama u kinu.
ova jedna, nije jela ni kokice, ni sok, NIŠTA!
kad sam rekla da ću si kupiti colu u kinu jer želim da je hladna s ledom, dobro da nije pala u stanje šoka, jer zakaj ne kupim u dućanu.
znači postoje ljudi koji idu u kino i ne grickaju nikaj, majke mi.
Vii ste mlade. Ja sam se jedva privikla na to kaj se u kinu jede i pije. Ja idem u kino gledat film. Staromodna. No uz klince sam i ja počela grickat kokice.
Inače, islativo je imati njihovu karticu. Bodovi se sporo skupljaju ,al ak ih kreditiraš - za uplatu od 200 kn (što se brzo potroši ak vas ide 4 u kino) dobiješ ulaznicu gratis, a za 350 kn dvije. pa tak dalje, ovisno o uplati
iskreno ja tog stričeka nikad nisam vidla, a malko sam mlađa od Nano ( bar tak mislim), u svakom slučaju starija sam od Lili
Ja švercam tekućinu, ali kupim kokice. Pa ako ih kupiš u Konzumu ili doneseš od doma, budu i hladne, uostalom?