Je l netko nedavno bio u kinu i konzumirao kakve menie?
Na webu im ne pišu cijene (cineplexx, cinestar), a ja sam zadnje sve bila bez konzumacije ...
Trebala bih nešto izračunati.
Je l netko nedavno bio u kinu i konzumirao kakve menie?
Na webu im ne pišu cijene (cineplexx, cinestar), a ja sam zadnje sve bila bez konzumacije ...
Trebala bih nešto izračunati.
imaš i onaj rođendanski
usput mi kad idemo u kino zemomo nekaj od kuće ili iz dučana
znam za rođendanski
ali s položenom lovom na karticama pokušavam nešto iskombinirati
ovak, ak uplatiš 200 kn , jedna karta gratis, 360 dvije i tako dalje
Mislim da je onaj komplet kokice i kola (bez igračke) oko 30 kn.
Mala je razlika u cijeni između malih i velikih kokica
Ne znam točne cijene, ali danas sam baš gledala kad igra onaj zec Zecimir, pa vidim da je cijena kola+kokice+Zecimir plišani= 84 kune![]()
Hmmmm piće u bočici je 15 kuna, a kokice ..? Mislim da su velike 25 kuna.
Mislim da je najjeftinija varijanta sada 38kn
mi u zadnje vrijeme kad idemo u kino o doma donesemo kokice, čips i piće.
kupimo samo colu kod njih.
a sve je počelo od toga da kokice koje smo jeli u kinu su bile bljak, a ove od Lidla, Konzuma ili Spara su iste ko njihove.pa ćemu plaćati više.
sokovi koje djeca piju, kod njih su 15, u dućanu 6,5 kuna.
mi napravimo doma kokice, jer su nam takve fine, a moji ne jedu kupovne kokice
joj nemoj sad i ti Peterlin , klinki se smješi ovo ljeto fiksni , ( nego koliko se to mora nositi?, imam osječaj da to tvoji nose godinama, a njoj je jedan dečko reko da je imao par tjedana, a jedna cura je imala manje od godinu dana)
Tema je otplovila na otvoreno more
Zaključak može biti da se za proslave rođendana ipak najviše isplati uzeti rođendanski paket
Nije svugdje isto: https://www.blitz-cinestar.hr/djecji-rodjendani-4397
To je rijetko. Moj L. je nosio fiksni dvije i pol godine, sad nosi udlagu (retainer) samo po noći. Moj E. nosi fiksni oko godinu i pol i treba još bar pola godine.
Sorry na offt.
Ont. - kokice su precijenjene. Ja bih uvijek radije uzela nešto drugo, čokoladu s rižom ili kikiriki.
ja sam nedavno bila s kolegicama u kinu.
ova jedna, nije jela ni kokice, ni sok, NIŠTA!
kad sam rekla da ću si kupiti colu u kinu jer želim da je hladna s ledom, dobro da nije pala u stanje šoka, jer zakaj ne kupim u dućanu.
znači postoje ljudi koji idu u kino i ne grickaju nikaj, majke mi.
Vii ste mlade. Ja sam se jedva privikla na to kaj se u kinu jede i pije. Ja idem u kino gledat film. Staromodna. No uz klince sam i ja počela grickat kokice.
Inače, islativo je imati njihovu karticu. Bodovi se sporo skupljaju ,al ak ih kreditiraš - za uplatu od 200 kn (što se brzo potroši ak vas ide 4 u kino) dobiješ ulaznicu gratis, a za 350 kn dvije. pa tak dalje, ovisno o uplati
iskreno ja tog stričeka nikad nisam vidla, a malko sam mlađa od Nano ( bar tak mislim), u svakom slučaju starija sam od Lili
Ja švercam tekućinu, ali kupim kokice. Pa ako ih kupiš u Konzumu ili doneseš od doma, budu i hladne, uostalom?