Da li netko koristi? Trebala bih pofarbati kosu "prirodnom" bojom za kosu (bez amonijaka, raznih dodataka,...) - koje bi to bile boje? Gdje ima za kupiti?
Da li netko koristi? Trebala bih pofarbati kosu "prirodnom" bojom za kosu (bez amonijaka, raznih dodataka,...) - koje bi to bile boje? Gdje ima za kupiti?
Kana ne, baš boje. Treba prikrivati sijede i mora biti tamno smeđa.
Ljekarne.
Cesto se treba naruciti i cekat koji dan, nemaju sve nijanse uvijek na legeru.
Koristim Herbatint i jako sam zadovoljna. Prekriva sijede super, a ja sam jako bijela.
Ne znam gdje je ima za kupiti u Hrvatskoj. Trebalo bi se raspitati.
Ja znam jednu koja fantastično nosi sijedu kosu, onako prošarano, ali to je zbilja rijetkost.
Šarmantno su sijedi George Clooney ili Paul Newman. Kod žena teško...jako je dug put do potpuno bijele kose koja može dobro izgledati samo na i inače lijepim, njegovanim ženama.
Mislim da moja frendi a kupuje nekakvu "prirodnu" farbu u Bio i bio. Znam da je skupa a u navodnike sam stavila jer treba pročitati sastav. Mislim da to nije baš skroz prirodno ali je valjda prirodnije od uobičajenih farbi iz drogerija
Mogu je pitati. Eventualno i pogledati sastav. A možda sam i fulala mjesto kupovine
Naše ljekarne drže obično od prirodnih color erbe i phyto boje.
Moja mama je jedna od tih srebrno sijedih, super rijetkih.
Mm kovrcave crne kose ima sijedih i sad to izgleda vrlo sarmantno. Kako ce izgledati kad vise osijedi nemam pojma.
On topic, ja se kaniram jer imam pet sijedih pa mogu, a i te moje poprime crvenu boju pa dobro izgledaju.
Zašto bi to bilo potrebno
Inače jučer sam bila na 50 gidišnjici braka i mladenka je sasvim ok izgledala prošarana sjedima,baš joj je dobro dtajalo