-
Ja volim šimšir, oni kuglasti, na suncu je na jugu usred Splita, zajedno sa cikas palmom. Palma skupa-120 kn kad je imala samo 5 grana, sad ima 2 god i super je, svake god dobije cca 7-8 novih grana. Šimšir sam kupila oblikovan u kuglu-ima ih od 40 do punkufer kuna, ali savjetujem da kupite oblikovani, a ne 2 grane ko za živicu jer dugo traje dok se preoblikuje-osim naravno ako ne pravite živicu.
Ove god.sam 1. put kupila petunije, jeftine su i efektne. Varijacija na temu za puno sunca je ljetnica koja se u Dalmaciji zove prkos. Volim i lavandu i majčinu dušicu. Ova zadnja je kao mali grmić, prekrasna.
Pribavila sam i verbenu jer su mi dosadile pelargonije tj.đirani, ali verbena ima više vrsta, ljepše su one sitnijeg lista.
I nabavila sam još limun za na balkon. I sad strepim jer su mu se na lišću pojavile sitne crne točkice. Načula sam da će preživit. A čim sam ga donijela, procvjetao je(tome ima 20-ak dana) i cijeli balkon je mirisao da sam UŽIVALA.
Ima li tko koji pametan savjet za uzgoj mog limuna, čisto da ga od velike brige ne ugnjavim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma