tak da je to to.. Bitch = fantastic experiences with other people. Gentle person = abusing.
Eto razloga, radi čega se nekad činim agresivna ili nešto. Nisam ja ni s svojim mužem neka kaj se rastapa od nježnosti. I s njim znam biti jako agresivna verbalno. Vidim da bolje u našem društvu prolazi agresivnost, tvrdoća i iskrenost nego da si nježna i dobra osoba.
Ja prirodno jesam užasno nježna i dobra, ali zahvaljujući frendici koja postane agresivna čim joj bilo što kažeš i ne da na sebe, mojem suprugu i još nekim ljudima sam izgradila i taj Bitch stav koji se aktivira u roku keks. Jbg. život ljudi koji razmišljaju koliko i ja, a to je non stop mi mozak radi na najjače- ne živim ja nikako jednolično ili daimam takvo ponašanje. Mogu biti i bitch i victim.
Ali ovo s bitch je rijeđe moram priznati. Niti to nemam prirodno u sebi već glumatam. Što se vjerojatno vrlo lako vidi po meni.... pa više ispadam smješna, nego opasna.
Uglavnom, nakon tuceta mojih mudrih misli idem sad van obaviti neke stvari vezano za dijete. Mozganje mi puno ne pomaže baš. za jedno 3,4 godine ću oblačiti neku fancy robu i dovesti kile u red i izgled pa se nikad ne zna šta će se desit! Momentalno ne izgledam baš lijepo.
I molim druge da se ne hvataju baš svake rečenice koju napišem. Nekad napišem nešto i da se opustim malo! Nisam Einstein da iznosim ovdje novu Teoriju relativnosti! Thanks.