Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Utjecaj youtubera na djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ni mi,nikad ništa slično ni gledali
    To sam i ja mislila dok su mi djeca bila te dobi, aliiii poslije - oni gledaju, a mi ne. Trebalo mi je dugo da sama sebi priznam da previše vremena provode na tome (daleko od mojih očiju) ali srećom, toga se čovjek zasiti.

Sad - moj E. gleda na youtube kanalu gradivo iz građe računala (ima korisnih stvari), moj L. isto tako gleda neke stvari koje ga zanimaju, a vezane su za filmsku umjetnosti.

Youtuberske gluposti brzo dojade, ali postoji period u kojem ih takve cirkusarije privlače, isto kao i grupne igrice i slično. Samo treba paziti da ne uzme maha.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    To sam i ja mislila dok su mi djeca bila te dobi, aliiii poslije - oni gledaju, a mi ne. Trebalo mi je dugo da sama sebi priznam da previše vremena provode na tome (daleko od mojih očiju) ali srećom, toga se čovjek zasiti.

Sad - moj E. gleda na youtube kanalu gradivo iz građe računala (ima korisnih stvari), moj L. isto tako gleda neke stvari koje ga zanimaju, a vezane su za filmsku umjetnosti.

Youtuberske gluposti brzo dojade, ali postoji period u kojem ih takve cirkusarije privlače, isto kao i grupne igrice i slično. Samo treba paziti da ne uzme maha.
    E točno to.
    Gledao je i moj jedno vrijeme, ja sam ludila da kako može gledati nešto tako glupo, on bi se složio sa mnom da je glupo, ali ipak je gledao
    Srećom, brzo mu je dosadilo, prešaltao se na druge stvari.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    E točno to.
    Gledao je i moj jedno vrijeme, ja sam ludila da kako može gledati nešto tako glupo, on bi se složio sa mnom da je glupo, ali ipak je gledao
    Srećom, brzo mu je dosadilo, prešaltao se na druge stvari.
    istu sam dinamiku imala sa svojom mamom kad sam pratila Santu Barbaru, Marisol i ostale

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •