Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
Kako radim u obrazovnom sustavu i razgovaram s djecom na odmorima tijekom dežurstva zgrožena sam balkanskom yt scenom. Samo govor mržnje, nasilje, psovke, površnost i koliko god se trudila ne vidim ništa pozitivno. propagira se nerad, spoznzorstvo, životni stil koji prije odgovara tridesetogodišnjacima a ne maloljetnim curicama i dječacima.

Probala sam učenicima objasniti , da ako već moraju, gledaju diy clipove, a ne svađe , disstrackove i blaćenja.

Platforma joombus donekle filtrira sadržaje , ali i tu ima posla za socijalnu službu i pravobraniteljicu.

Dakle, ako ne znate tko su Davor, Ruža, Petra, Baka Prase, Vanimy, Dennis, Mudja Sikrt odlično, no provjerite znaju li ih vaša djeca
Na žalost, razumijem o čemu govoriš jer sam nedavno slučajno čula za Baku Prase i ostala
Moj sin to ne prati redovito, ali "povremeno" gleda youtube kanal dečka iz svog razreda koji se time bavi, i koji komentira navedene "ličnosti", pa je samim tim i upućen u zbivanja na sceni.
Nikakve koristi od toga što mu ja to komentiram, i što je on svjestan da je to glupost i uvreda za inteligenciju, ako cijeli razred to prati i ponavlja to isto. Ne može biti izoliran u razredu, a praćenje dotičnog smeća je postalo opći trend Lako je u odrasloj dobi ostati svoj i držati se po strani, ali s 13 godina je to vrlo, vrlo teško, gotovo neizvedivo.