Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Utjecaj youtubera na djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U svoje vrijeme je bila popularna Ozana i pohane tikvice.
    Nego, Marija, meni se čini da djeca trebaju proći kroz to, pogledati sadržaj, donijeti sud o tome, naučiti filtrirati trash u dobu informacija. Bilo bi idealno kada bi u školama imali profesore koji bi ih vodili kroz to, koji bi predstavljali eto tako malo drugačiji sadržaj i učili djeci kako se ne izgubiti u šumi smeća.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    U svoje vrijeme je bila popularna Ozana i pohane tikvice.
    Nego, Marija, meni se čini da djeca trebaju proći kroz to, pogledati sadržaj, donijeti sud o tome, naučiti filtrirati trash u dobu informacija. Bilo bi idealno kada bi u školama imali profesore koji bi ih vodili kroz to, koji bi predstavljali eto tako malo drugačiji sadržaj i učili djeci kako se ne izgubiti u šumi smeća.
    Pa tak se i radi. Moj stariji je imao tu temu na satu razrednika. Za mlađeg ne znam, njegov se razrednik nije puno bavio takvim temama.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    U
    Nego, Marija, meni se čini da djeca trebaju proći kroz to, pogledati sadržaj, donijeti sud o tome, naučiti filtrirati trash u dobu informacija.
    U ovome i jest problem. Tko će ih tome naučiti? Roditelji na to mogu utjecati kod nekih, ali ne kod svih. U školi to ovisi o pojedincima.
    Peterlin spominje da se kod njenog djeteta o tome govorilo na satu razrednika. Kod nas u školi je situacija takva da razrednice trenutno ni nemaju a i kad je imaju, nitko u razredu je ne sluša. U školi doslovno ne postoji nastavnik koji će s njima konstruktivno razgovarati o tim temama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •