Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Sigurnost doma?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Na tvom mjestu bih samo razmišljala kako troje djece što brže izvesti iz mogućeg požara, aparat mi ne bi bio ni na kraj pameti.
    A da dodje potres pri kojem ispadaju stvari iz ormara, vjeruj da ne bi razmišljala o tim stvarima

No, složi ormare tako da teške stvari ne budu visoko, ne radi potresa i požara, nego radi djece koja će uskoro moći svašta dohvatiti
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 05.05.2018. at 13:38

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Na tvom mjestu bih samo razmišljala kako troje djece što brže izvesti iz mogućeg požara, aparat mi ne bi bio ni na kraj pameti.
    Nemate u kući aparat?
    A da dodje potres pri kojem ispadaju stvari iz ormara, vjeruj da ne bi razmišljala o tim stvarima
    Dobro, ali ako padne staklenka od dvije kile na glavu onda neću moći ni razmišljati.

Cathy, povećali smo se.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nemate u kući aparat?

Dobro, ali ako padne staklenka od dvije kile na glavu onda neću moći ni razmišljati.

Cathy, povećali smo se.
    Nemamo aparat. Prvo bih spašavala sebe i djecu, ne bih gasila. No, imam dvorište u kojem je guma za zalijevanje, imam garažu u kojoj je i aparat i guma.
    A požar se može gasiti i priručnim sredstvima, ako vatri uzmeš kisik ili gorivu tvar, prestat će gorjeti.

Staklenke od dvije kile ne držim u kući, a da ju imam, bila bi negdje nisko. Da li si ikada doživjela potres slabe magnitude? Ne brini o padanju stvari, stvarno.

Apropo trećega: blaženi Bandić, zar ne?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nemamo aparat. Prvo bih spašavala sebe i djecu, ne bih gasila. No, imam dvorište u kojem je guma za zalijevanje, imam garažu u kojoj je i aparat i guma.
    A požar se može gasiti i priručnim sredstvima, ako vatri uzmeš kisik ili gorivu tvar, prestat će gorjeti.

Staklenke od dvije kile ne držim u kući, a da ju imam, bila bi negdje nisko. Da li si ikada doživjela potres slabe magnitude? Ne brini o padanju stvari, stvarno.

Apropo trećega: blaženi Bandić, zar ne?
    Koliko ja znam Žuta nije majka odgajateljica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •