Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Sigurnost doma?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala na čestitkama.

Peterlin, da, to je već puno previše stvari i više priliči stalnom stanju pripravnosti kao što je rat.

Iskusila sam požar kada sam tek došla ovdje i jedino što mi je bilo na pameti su bili osobni dokumenti i novac, ali u tom razmišljanju treba li uzeti još nešto zadržala sam se duže.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na čestitkama.

Peterlin, da, to je već puno previše stvari i više priliči stalnom stanju pripravnosti kao što je rat.

Iskusila sam požar kada sam tek došla ovdje i jedino što mi je bilo na pameti su bili osobni dokumenti i novac, ali u tom razmišljanju treba li uzeti još nešto zadržala sam se duže.
    Ma da - to je stvar zdravog razuma. Sve smo već rekli... U stanu treba održavati instalacije, prati filtere nape, ne ostavljati hranu na peći bez nadzora (to ionako ne radiš zbog djece) i ne gasiti štajaznam upaljeno ulje vodom nego baciti gore mokru kuh.krpu... Ima na web stranici vatrogasne zajednice nešto o tome: http://www.hvz.hr/clanci/HVZ/edukati...ari-u-kuhinji/

Nemoj se opterećivati. Vjerojatnost za to nije velika. Takve se stvari ne događaju često. Ja sam u 19 godina braka spalila možda 1 ili najviše 2 gulaša, jedan pekmez od šljiva u pećnici (nije gorjelo, samo se prismudilo i zasmrdilo cijelu kuću) i jednu rundu dječjih bočica koje sam tada izbacila iz daljnje upotrebe. Tu me spašava kuh.timer koji me podsjeti da klopu treba isključiti.
    Imala sam jednu poplavu od stare vešmašine, dva štopanja zahoda (jednom mi je upala spužva od suđa, a drugi put je moj sin ubacio debelu salvetu) i stvarno se ne mogu sjetiti ničeg više...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •