-
Zuta, i staklena ce stoljecima stajati, ako zavrsi na otpadu, a bome imas i krpica od Inka koliko zelis. I dalje ne vidim zasto ne bi istu bocu nosio 100 puta. Bila ona plasticna ili staklena.
Ne mislim da je plastika OK. Al nije ni papirnati skarnicl. Al ok mi je info da smijes doci sa svojom vrecicom. To znaci da s istom plasticnom mogu doci nekoliko puta, a naljepnice lijepit na nesto drugo, npr. tetrapak mlijeka.
Ja i dalje mislim da je clanak glup. I izvornik, a pogotovo ovaj sarlatanski prijevod. Al eto osigurala si mu klikove. Mozda autor dobije za trud copy pastea u google translate i nagradu.
Izrazito sam zainteresirana za ozbiljan pristup redukciji opterecenja okolisa. Ali to ovdje nije slucaj.
Mislim da si negdje pitala za recikliranje odjece - ja, nazalost, ne mogu doci na posao u nekim "dronjcima", a bilo bi mi draze da je svejedno sto sam obukla i da se gleda sto radim i govorim. Ima puno takvih radnih mjesta, a u nasoj kulturi je šepirenje.
Ja se eto nadam jos uvijek nekom clanku gdje ce bit detaljno prikazano sto se tocno trenutno radi s otpadom u najvecim gradovima u RH.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma