Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Užina za školu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    U prvom razredu je njima sve novost i ne treba im uskratiti mogućnost da jedu skupa s razrednim kolegama.
    Najjednostavnije ti je rješenje da prvi mjesec platiš školsku marendu i pitaš dijete da li joj se sviđa.

Dijete odlučuje. Ti se prilagodiš. To je školanka, velika je, smije odlučivati o svojoj školskoj marendi.

Škola njih ne umara, nemojj o tome ni razmišljati ako imaš zdravo dijete.
    Škola je avantura
    X na Beti3.

Čemu unaprijed odlučivat dok dijete ne proba. Lako odustaneš.
    Citiraj gugolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ha, ha, moja je odlučna u tome da sama nosi svoju užinu.
    Ovo mi je teško povjerovati jer dijete zapravo nema ni približno sliku kako će izgledati jedan dan u školi (osim ako joj odrasli već nisu insinuirali).

Po mom mišljenju ako će u školi biti samo par sati (3-3,5h) i imat će doručak (doma ili u školi) sasvim joj je dovoljna voćka do ručka doma (12-12:30h). Nisu oni u školi izloženi nekim teškim psiho-fizičkim naporima
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.05.2018. at 13:46

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Po mom mišljenju ako će u školi biti samo par sati (3-3,5h) i imat će doručak (doma ili u školi) sasvim joj je dovoljna voćka do ručka doma (12-12:30h). Nisu oni u školi izloženi nekim teškim psiho-fizičkim naporima
    Moja doručkuje kod kuće u 7:00, pojede školsku užinu u 9:30, i kaže da je gladna još pre 13:00, i u prvom raz. je bilo tako.
    A mršava je, i uvek u pokretu. Sad u drugom nosi i voćku i pojede užinu, ali ima svaki dan 5 časova.
    Posljednje uređivanje od pulinka : 16.05.2018. at 20:07

gugolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    X na Beti3.

Čemu unaprijed odlučivat dok dijete ne proba. Lako odustaneš.

Ovo mi je teško povjerovati jer dijete zapravo nema ni približno sliku kako će izgledati jedan dan u školi (osim ako joj odrasli već nisu insinuirali).

Meni ne odgovara takva užina koja se tamo nudi. Ako imam mogućnost izbjeći ju, rado bih ju izbjegla, na korist mog djeteta. Pa valjda je to legitimno. Mislila sam da je ovo forum koji podržava zdravu prehranu pa sam se ovdje i javila. Ne razumijem zašto je to toliko neobično - ponijeti svoju užinu. Više naginjem tome da ju sama nosi, a ona se tome isto razveselila jer bi ju rado nosila u svojoj posudici. Ima neku svoju ideju kako bi to moglo biti. Odgovorno je i samostalno dijete, vjerujem da se zna pobrinuti za sebe.

Ako jede doručak do 7:30, onda je do ručka koji je npr. u 12:30 - 5 sati. Kad je punog trbuha, puno je bolje volje i suradljivija. Ne bih da jurimo doma jer umire od gladi. Osim toga, cilj mi je da dobije na kilaži da lakše nosi torbu.

U svakom slučaju moram ispitati kako funkcionira taj "mliječni obrok", tj. kada ga jedu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •