trebam preporuku za šerpe, lonce..set posuđa ili pojedinačno kupovanje. Tave imam tefalove i to ne trebam, dakle isključivo za kuhanje variva, juhe, umaka..nešto jednostavno , inox , da ne zagara i da je kvalitetnije..
trebam preporuku za šerpe, lonce..set posuđa ili pojedinačno kupovanje. Tave imam tefalove i to ne trebam, dakle isključivo za kuhanje variva, juhe, umaka..nešto jednostavno , inox , da ne zagara i da je kvalitetnije..
Silit. Malo su skuplji, ali baš smo neki dan komentirali da jedan lonac imamo 10 godina i izgleda isto.
Inače su mi drage i EMO Celje ili Metalac crno posuđe.
Ili Le Creuset.
Mehrzer. Pogotovo kad je akcija u Konzumu ili Kauflandu.
Savršeno posuđe!
Mi dobili kao svadbeni dar Zepter posude. U braku smo 21 godinu,sude je jednako kao i prvog dana. Ok mozda rucke malo olabavili . U upotrebi je svakodnevno. Mislim da ce nas i nadzivjeti![]()
jos jedan glas za Silit - isto imamo lonce preko 10 godina i kao prvog dana su.
može li se od Silit posuđa pojedinačno kupovati ili samo u setu? Danas sam gledala Tefal posuđe od inoxa linija Hero , jednostavne linije, ručka, dno deblje..cjenovno su ti setovi Tefal, Silit, WFM tu negdje..ali bi volila da mogu i pojedinačno dokupiti
Ja predlazem fissler. Stakleni poklopac imam 15 god. Kao da je iz ducana izasao. Imala sam i tavu 5 godina ali je mm pao taj isti teski poklopac na nju pa ju ostetio. Onako sa rubom. Set posudja tek drugu godinu koristim al to je sve kaj mi treba +tava. Kuham za nas 5 i po 2x dnevno. Stalno je u upotrebi.
Moze, puzicu. Mi smo kupili samo 2 lonca koja su nam odgovarala.
hvala na info, kod nas u Os Lesnina nema posuđe, ali vidjela sam na www da imaju svašta i na akciji, no htjela bi u živo vidjeti i primiti u ruku lonac..Mehrzer mi se dizain ne sviđa, nekako je grub za moj pojam, ne znam ne sjeda mi u oku iako ga isto hvale, ove ostale moram još pregledati koje spominjete. Hvala vam na savjetima
Pazi na čemu ćeš kuhati
Ja ima zepter doma isto 20 godina, ali ne mogu na indukciju i sad ne mogu promijeniti ploču za kuhanje u tu koju želim
Na moru imam neke vulgaris iz name kupljene prije 15 godina, i tamo sam mogla staviti indukciju
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 21.05.2018. at 09:47
Vrijeska, pa kupi onaj kolut za indukciju i možeš koristiti svo posuđe.
Meni je Zepter totalno razočaranje. Samo mi stoji u ladici to preskupo posuđe.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 21.05.2018. at 10:16
kakav kolut? nemam pojma što je to... zvuči kao neki dodatak, i komplicirano ...
trebala bih imati nekada i tri koluta, ako svaki ide na jedan klasični kolut ...
prodaj zepter
Misliš ovo? https://www.mall.hr/poklopci/tescoma...ku-plocu-21-cm
To je skupo.![]()
Da, tako nekako, ali ima i puno jeftinijih, no name.
kod mene je vulgaris ploča za kuhanje i kuham isključivo na plin.Kad smo prije 11 g kuhinju opremali indukcija je bila sf ( ne znam dal je postojalo ali nam je bilo cjenovno nedostižno, ili nije ni bilo tako rašireno kao danas..), tako da je za mene najrelevantnije posuđe u kojem npr. luk pri dinstanju ne zagara, čvrsto, kvalitetno, trajno jer kuham svaki dan. Zeprter imam expres lonac koji jako rijetko koristim ( nisam oduševljena takvom vrstom kuhanja), do prije 5 g sam imala neko inox posuđe kojem sam zaboravila naziv, bilo je ok ali eto snimila sam posuđe s feflon premazom i mislila da je to pun pogodak..No, počelo se ljuštiti, pa je završilo u smeću. Vraćam se inoxu ali ovaj put sam odlučila kupiti nešto što će trajati. Bitno mi je i da se može dokupiti pojedinačno jer uvijek tih nekih srednjih dimenzija trebam više ako imam par priloga fali mi..
Edenberg tave i lonci...kazu da je odlična njemmačka kvaliteta. Ima netko iskustva?