Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: bronhitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Imam još jedan problemčić pa molom vas pomoć što prije. Dobila je proljev danas , ali čini mi se da je zbog šlajma a ne od klavocina , a problem je taj što joj je dolje sve užasno crveno i izgleda mi čak kao da je malo i natečeno. kaj da radim ? s čim da mažem ? oprala sam u kamilici , imam mustelinu za guzu ali mislim da to ništa ne pomaže , baš je sva jadna peče ju , sva je ukočena od toga

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj barca prvotno napisa Vidi poruku
    Imam još jedan problemčić pa molom vas pomoć što prije. Dobila je proljev danas , ali čini mi se da je zbog šlajma a ne od klavocina , a problem je taj što joj je dolje sve užasno crveno i izgleda mi čak kao da je malo i natečeno. kaj da radim ? s čim da mažem ? oprala sam u kamilici , imam mustelinu za guzu ali mislim da to ništa ne pomaže , baš je sva jadna peče ju , sva je ukočena od toga
    Eh, klavocin potamani floru i u crijevima i svuda...

Slažem se s preporukom za Sudocrem, a ako imaš doma Royazol gel ili slično (za liječenje kandide u ustima kod beba) slobodno joj s tim namaži i to crvenilo. Ako ide u usta, može i na sve druge sluznice. Konzultiraj se s pedijatrom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •