Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: bronhitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Zvala sam ped , kaže da pošto smo u dnevnoj bolnici a danas ima pregled kod doktorice da je najbolje da nju pitam za to. Tek oko 5 idemo u dnevnu , a ona jadna plače , muči se kak ju to peče. Nemam sudocrem , imam rojazol i plymicol , da probam s tim ? A kasnije ćemo vidjeti kaj će reći doktorica. Jadna moja cura , baš ju je sve snašlo A u međuvremenu kod previjanja da ju brišem sa kamilicom ili običnom vodom ? Vlažne maramice ni u kojem slučaju.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj ju ostaviti golu, bez pelene, dok ste doma
    to ce joj sigurno biti ugodnije nego guza zatvorena u peleni

obicna voda je najbolja

rojazol i plimicol su protiv gljivica
    pricekaj jos tih par sati, sto ce dr reci, pa onda tretirati prema uputi lijecnika

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj barca prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala sam ped , kaže da pošto smo u dnevnoj bolnici a danas ima pregled kod doktorice da je najbolje da nju pitam za to. Tek oko 5 idemo u dnevnu , a ona jadna plače , muči se kak ju to peče. Nemam sudocrem , imam rojazol i plymicol , da probam s tim ? A kasnije ćemo vidjeti kaj će reći doktorica. Jadna moja cura , baš ju je sve snašlo A u međuvremenu kod previjanja da ju brišem sa kamilicom ili običnom vodom ? Vlažne maramice ni u kojem slučaju.
    Rojazol gel je baš za djecu - možeš probati s tim, ništ loše se ne bude dogodilo, a djetetu može biti lakše.

Za Plymicol ne znam - pročitaj upute, ako piše da može primjena kod male djece, slobodno možeš i to.

Sapun i vlažne maramice ja baš ne bih, ali s vodom će strugati... Uzmi na vlažnu krpicu kap dječjeg ili bademovog ulja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •