angie ,ljube zao mi je
Lista za 18.02.2019.
![]()
(Ne) čekalice
iva_777~~~~~~~~~~~31.dc
chicha~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 15.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 10.dc
angie_88~~~~~~~~~~~ 4.dc
ljube555~~~~~~~~~~~ 3.dc
Lista za 19.02.2019.
![]()
(Ne) čekalice
chicha~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 16.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 11.dc
angie_88~~~~~~~~~~~5.dc
ljube555~~~~~~~~~~~ 4.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~1.dc
žao mi je iva![]()
zao mi je ive, evo ostala ja zadnja nada u nečekalicama...
jel netko od vas čitao o onom sunčanom iscjetku?
ja to baš kod sebe primjetila jučer, pa me zanima jel itko to imao kao rani znak trudnoće?![]()
Dok sam ni imala ni jedan simptom tad je bila T...a dok puno simptoma tad uvijek stigla M
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
A znam ljube, tako isto ja drugima govorimal držim se za nit iako imam filing da ću svako malo procurit...iako samo sve odradili po planu i programu
![]()
Onaj mjesec kad sam "100% znala da opet nije t" bila je... Mozda je to jedini siguran rani znak prije m hahahahaha
Lista za 20.02.2019.
![]()
(Ne) čekalice
chicha~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 17.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 12.dc
angie_88~~~~~~~~~~~6.dc
ljube555~~~~~~~~~~~ 5.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~2.dc
Nista iskreno. Nista jos ne znam. Cekam m koja bi trebala stici sljedeci tj ako bude kao inace. Nakon nje idem na pregled. Pa, pretpostavljam brisevi, prohodnost jajovoda... Sto vec treba obaviti. Cula sam da caj od hrastove kore pomaze, moram se i o tome raspitati. Sve sam ostavila za vrijeme nakon sto dobijem. Razmisljam i o 4d uvz. Znam za slucaj gdje je curi, nakon puuuno god mucenja, doktor s 4d uvz otkrio par problema.
Lista za 21.02.2019.
(Ne) čekalice
chicha~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 18.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 13.dc
angie_88~~~~~~~~~~~7.dc
ljube555~~~~~~~~~~~ 6.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~3.dc
Imam filing da smo svi potonuli sa ovako dugim odbrojavanjem i u međuvremenu razočaranjima koja du nas zatekla....razuvjerite me?!
Lista za 22.02.2019.
(Ne) čekalice
chicha~~~~~~~~~~~~31.dc
Odbrojavalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 19.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 14.dc
angie_88~~~~~~~~~~~8.dc
ljube555~~~~~~~~~~~ 7.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~4.dc
Hm... Potonula.. Nisam potonula vec sam u upitnicima. Zbunjrna jer ne shvacam svoju situaciju, tj sto je uzrok. Sad smo u 7.mjesecu pokusavanja, iza sebe imam jedan AIH i TO, jucer sam bila narucena kod ginek, rekao je da cemo se dog koje pretrage da radim. Tu sam se jako iznervirala jer sam mu se javila 1dc, narucili su me 7dci on mi daje samo hormone koji se vade od 3-5dc. I onda kaze da idemo opet na AIH. Ja ga pitam mogu li sto ovaj ciklus napraviti, neke pretrage, da ne cekam bezveze jos mjesec dana-posto su meni ciklusi po cca 35dana. A on meni kaze "mozete molit Boga". Eto, kako biti normalan s takvim pojasnjenjima. Jos je rekao ako ne bude nista nakon inseminacije, onda radimo ispitivanje prohodnosti jajovoda. Iskreno, ja imam filing da je kod mene situacija blokada od stresa, jer mi se nakon svega javila velika zelja za djetetom, i grcevito to zelim i blokiram samu sebe. Ovaj mjesec ionako nisam planirala nikakve stimulanse da uzimam sve da mi je i preporucio, ali sam ocekivala da mozemo odraditi neke pretrage da ne cekam jos par mjeseci.. Ne znam, ja cu i dalje vjerovati da prirodno mogu, jednom sam uspjela, a prosli mjesec smo shvatili da ipak moji folikuli i endometrij funkcioniraju, ali kasnije se bude, sto je i normalno s obzirom na duge cikluse. Vidit cemo, mislim da cu na svoju ruku obaviti ovaj mjesec neke pretrage, ne da mi se cekati ako vec sada mogu.
Angie, razumjem u potpunosti tvoje stanje, ja sam na isti način nestrpljiva, ono htjela bi da se u jednom ciklusu sve ispita,riješi,vidi se u čemu je problem, uzme terapija ukoliko je potrebna,da ima nekog pomaka....ne nego ćemo tek sljedeći ciklus hormone, pa ćemo onaj tamo jajovode vidit, pa ćemo za tri mjeseca nešto sljedeće....a vrime leti....i tako prođe godina, dvi, tri a djeteta nigdje....možda zvuči glupo....al meni to tako i u mom slučaju izgleda....
I još jedna stvar, angie, za tu žarku želju za djetetom i stresa...ja sam pokušavala o tom ne mislit, kao opustit se i bit će šta bude,
al realno je stanje ovako....daj pij vrkutu,uzimaj konopljiku, mjeri bazalnu,sve kako bi došli do bebe i sad opusti se i ne misli o tom, pa kako?!?!ako sve radim da ga dobijem a da ne razmišljam o tom....baš mi sve to stvara pritisak![]()
Slazem se s gornjim navodom... Duga lista. Zato sam morala izaci i malo bez toga.
I toga je mene strah - da se pretrage ne rastegnu na godinu dana... Jos sam u 20tima, ali evo vec ove godine punim 29. Nisam pesimisticna previse, ali vidim sto se dogadja zenama koje se muce. I strah me toga. Mozda sam ja napravila glupost i uhvatila se toga previše. Ali isto bi htjela pevo dijete imati najkasnije s 30, a nakon ovog svega ne znam ni bili isla na 2.
angie puno žena se bori sa istim problemima, strpljivost je nešto s čime se moraš oboružati jer ćeš izluditi u suprotnom!
Na tvom mjestu bi našla dobrog ginekologa (kojem vjerujem, ako treba i privatnog).
U dogovoru s njim što prije obavila sve pretrage, i definitivno nastavila sa folikulometrijama i ciljanim, ako već ne želiš AIH.
Ako i imaš PCOS to ne znaci da nećeš ostati trudna prirodno nikada, ali će ti vjerojatno puno više vremena trebati!
Ako uzmemo u obzir da ženama koje nemju nikakvih problema treba do godine dana da ostanu trudne, onda nije realno za očekivati da AIH ili ciljani uspje iz prve...
Što hoću reći: treba biti strpljiv, realan, dobro se informirati i nadati se najboljem!
chicha žao mi je za minus, ali tvoji ciklusi su duži, jel tako? Jel moguće da je bila kasnije O pa da si prerano radila test?
justme nemoj si stavljati tako veliki teret na sebe, to s godinama i do 30 prvo dijete. Sad je sve više žena koje u 40-ima imaju prvo dijete.
Imala si loše i teško iskustvo, trebaš se oporaviti prvo, a godine su i onako samo broj na papiru....
Mislim da je najgori savjet koji nam netko može dati - nemoj se toliko brinuti, stres samo šteti, pokušaj se opustiti.
Ako se brineš, to je normalno. Ako si radi toga pod stresom - i to je normalno.
Moramo biti manje oštre prema sebi.
Na kraju krajeva, ljudi ostaju trudni u puno, puno stresnijim situacijama, ne piju nikakve vrkute, nikakve trave, nikakve lijekove, nikakve sve te dodatne stvari i bude sve ok. Nikad ne znaš, kvragu...
Lista za 24.02.2019.
(Ne) čekalice
chicha~~~~~~~~~~~~33.dc
Odbrojavalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 21.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 16.dc
angie_88~~~~~~~~~~ 10.dc
ljube555~~~~~~~~~~~ 9.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~6.dc
Hvala purple <3
Trudim se za sad ni ne misliti. I veselim se uskoro pretragama. Stigla m 2 dana ranije na kraju tako da, uskoro krecemo na put
Lista za 24.02.2019.
(Ne) čekalice
chicha~~~~~~~~~~~~34.dc
Odbrojavalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 22.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 17.dc
angie_88~~~~~~~~~~ 11.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 10.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~7.dc
Joj slucajno, to je bila lista za 23.02,krivi datum napisala
I ja sam 33dc.M ni na vidiku,bazalna povisena,test negativan...
Ma ja sam sve pobrkala, datume, dane, sve krivo!!!
Sutra ce biti sve tocno obecajem!
Napokooooon, 1DCi tek jutros pala temp.
Bok curke!!!
Već par dana nisam mogla pristupiti forumu pa zato nema liste, a koliko vidim ni vi niste pisale!
Sad ne znam jel lista uopće dobra,
javite ako sam nešto krivo pa ispravim!!
Lista za 27.02.2019.
(Ne) čekalice
~~~~~~~~~~~~~~~
Odbrojavalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 24.dc
EmaG~~~~~~~~~~~~ 19.dc
angie_88~~~~~~~~~~ 13.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 12.dc
iva_777~~~~~~~~~~~ 9.dc
chicha~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Lista za 28.02.2019.
(Ne) čekalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice
EmaG~~~~~~~~~~~~ 20.dc
angie_88~~~~~~~~~~ 14.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 13.dc
iva_777~~~~~~~~~~~ 10.dc
chicha~~~~~~~~~~~~ 4.dc
nesto sa forumom nije bilo u redu, nije se moglo pristupiti forumu. kod mene stima 25 dc.
nego ja sam na 100 muka, u ponedjeljak sam narucena na ct sinusa, u jako losem sam stanju sa sinusima i moram podhitno obaviti ct da se vidi kaj dalje. i dobila sam teemin na Rebru za pon. zna se kako je kod nas tesko dobiti termin . u pon mi je 10 dpo barem mislim tako.. i kaj sad? otici ili ne?
Lista za 28.02.2019.
(Ne) čekalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
EmaG~~~~~~~~~~~~ 21.dc
angie_88~~~~~~~~~~ 15.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 14.dc
iva_777~~~~~~~~~~~11.dc
chicha~~~~~~~~~~~~5.dc
Posljednje uređivanje od Purple Lu : 01.03.2019. at 12:12
Lista za 02.03.2019.
(Ne) čekalice