Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
Jedino ovdje mogu zaliti oliti slaviti sa "simptomima"
Ovulacija je znaci bila prosli pon. Racunam po boli u jajniku. Od ove nedjelje mi se ne pusi bas hvala Bogu! Malo me strah prestat pusiti jer mi je prije bio gust, tako da kao zapalim kad mi dodje, ali evo danas 6 cigareta. I nije to to vise. Tako da sutra planiran i manje.
(.) (.) su se malo napuhnule, i zile poiskakale, a sad, tu i tamo boli dio blize pazuhu, tu i tamo ne boli, tu i tamo bole bradavice, pa malo ne, pa malo cesu pa malo ne. Cini mi se da su aerole vece, i bradavice tamnije.
Trbuh boli kao kad dobijem, onaj neki pritisak, pa malo kao grc. Ali vrlo malo i rijetko.
Iscjedak ako ga ima, ima ga malo, gusti bijeli. Uglavnom ga i nema zadnjih dana. U ned je bio obilat.
Temp tijela popodne 37, 1 ili 37.2. Navecer 36.9. Nos zacepljen cesto, kihanje tu i tamo (moguca neka prehlada pa zato temp). Ne mogu se sjetiti da inace za ovulaciju imam ovako visoku temp. Inace ne prelazi 37.
Umor, danas manji. Do danas uzas.
Bolovi u ledjima cijelim kao sa sam lezala u krevetu na ledjima 3 dana. Peku, bole... I nikako da prestanu. Malo kao da se smanjilo u donjim ledjima.
Kava vise nije onako fina. I tu i tamo mi dodje cak malo kao mukica. Ali to be gledam ozbiljno to mozes umisliti.
Uzasno brzo gubim zivce. Sva sam smirena i ok, i onda me brzo izbace iz takta.
Ima tu jos nekih sitnica.
U ned, po aplikaciji,, bi trebala doci. Oliti test bi trebao biti pozitivan.
Ciklusi znaju sad setati mi s brojem dana od 25 do 28, nakon kiretaze. Ali racunam da je ono bila ovulacija bas zbog specificnih bolova.
Jos malo. Test spreman za svaki slucaj. Jos ja moran izdrzati ne probati ga prije hahahaha
Takoder sve kod mene... Meni jutrarnja danas 37.4... i ujutro ustanem zacjepljen nos.... Primjetila da mi kava ne pase bas a inaci ljubitelj nescaffe...ali meni jos do M daleko...ali racunam po boli u jajnicima da ovulacija bila puno puno prije.....jedino cu znati kad bila ovulacija dok dode M

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk