-
Ja sam napuhnuta od jucer opet ko balon...
Valjda ipak bog na mojej strane, imam inace probleme vec dosta god.sa ginekolog kojemu ne da se ama bas nista raditi dok ga nesto prosis... Prije nekoliko god.dao mi klomifen bez folikumetriji i pregleda jajovoda i u isti mjesec doslo do trudn.ali vanmater.dok sam isla na ivf i tad doslo do trudnoci stalno mi je napocetku dogovorio da je vanmatericna i betu sam vadila valjda sedam puta i celu trudnocu me plasio da bude svakako doslo do spontanog posto sam imala krvarenje na pocetku...
Ovu god.dosla sam ostalo trudna ista prica i ponavljanje bilo sa njegove strane i nakraju ipak dosla do kiretaze..nakon kiretaze nije mi htio raditi papu i brisove nego rekao da cemo jos cekati malo..dok sam dosla nakon dva mjeseca na papa test nije me uopce htio staviti na uzv da vidi stanje i sve ostalo u veze ovulaciji taman tad bio 8dc i dok sam mu spomenula folikumetriju da probamo pratiti rekao da to nema smisla posto imam vec doma djecu iako dode do trudn.ok ako ne opet ok..nakon toga isprintao mi je papir na kojem sam jos uvijek vodila se kao trudnica sa 24tt i datumom poroda a trudnoce nije bilo vec dva i pol mjeseca skoro..
Sada dok ne dolazi do trudn.razmisljala sam ici privatno na folikumetriju iduci ciklus i na vadenje hormona 3dc i 21dc a posto taj dr.otisao i dosao konacno novi rijesit cemo to sve preko zdravstvenog..i pokusati dogovoriti se sa novim dr..
Hvala bogu...
Sada jedino ako tko zna ako ciklus varira od 25dc do 29dc dal isto inace vadi se 21dc hormone ili prijekoji dan??? Posto dok mi ciklus bio 28dana tad sam vadila 3 i 21dc a sada ako manje tu neznam kako ide...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma