Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1935

Tema: Odbrojavanje 5/2018 by sarasvati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Na koje god odbrojavanje ja uletim traje sto godina. Ajmo fige da napokon promjenimo malo hehe
    Kod mene O sigurno prosla, nema vise ni napuhnotosti ni probadanja , sve nestalo.... Narucena sam kod svog gin.16.11 da vidimo kaj bi mogli poduzeti...

Prvo da izvadim hormone 3dc i progestoron i da mi izregulira ciklis na normalu da tako ne skaci..i mozda cemo probat sa klomifenom...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ljube555 jesi ti pokrila svoju O?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj chicha prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube555 jesi ti pokrila svoju O?
    Jesam...bar nadam se tomu..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam...bar nadam se tomu..

Ljube555 drzim

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ljube555 drzim
    Draga moja, ja vise bas i nemam neku nadu... Jedino cekam sada 16.11 da idem kod dr.po uputnice pa dok dode M idem na vadenje svih hormona , mislim 3dc i progesteron nakon ovulaciji da izreguliram ciklus da lakse pratim O... Pa ako jos kojih par mjeseca ne dode do T pa cemo probati sa klomifenom ali prije tog cu traziti folikumetriju da vidimo dal uopce dolazi do O...posto nemam ni jedan mjesec plodne sluzi nakon kiretaze...

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moja, ja vise bas i nemam neku nadu... Jedino cekam sada 16.11 da idem kod dr.po uputnice pa dok dode M idem na vadenje svih hormona , mislim 3dc i progesteron nakon ovulaciji da izreguliram ciklus da lakse pratim O... Pa ako jos kojih par mjeseca ne dode do T pa cemo probati sa klomifenom ali prije tog cu traziti folikumetriju da vidimo dal uopce dolazi do O...posto nemam ni jedan mjesec plodne sluzi nakon kiretaze...

ljube555 jel mjeriš bazalnu temperaturu? kad sam ja imala neuredne cikluse( kao ovaj sad) onda sam se najbolje orijentirala sa mjerenjem bazalne temperature i stvarno sam tako shvatila koliko sam puta imala anovulatorne cikluse, jer se stvarno nisam mogla sa sluzi orijetirati...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ljube555 jel mjeriš bazalnu temperaturu? kad sam ja imala neuredne cikluse( kao ovaj sad) onda sam se najbolje orijentirala sa mjerenjem bazalne temperature i stvarno sam tako shvatila koliko sam puta imala anovulatorne cikluse, jer se stvarno nisam mogla sa sluzi orijetirati...
    Ne mijerim nista...prije jesam a sada odustala sam od toga... Ali osjecam po boli, pikanju i napuhnutosti..od 7dc to sve krenulo i 12dc vise nisam nista imala od toga... Danas sam ujutro primjetila krenuo bijeli isjedak...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

16.11 kod gin.a 20.11 bi trebala dobiti M i krenut cu na folikumetriju..pa vidit cemo stanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •