-
Evo me. Ovako, 13.11. sam očekivala M, s obzirom da su svi testovi koje sam radila bili negativni, a i imala sam grčeve slične onima pred M. Jedino me brinulo što zadnjih dana imam vrtoglavice i brain fog, nagone za povraćanje, ali to sam na kraju prepisala iscrpljenosti poslom.
Jučer kažem sebi, ''hajde da napravimo test jer kasni 2 dana''. Napravim ujutro oko 11, opet negativan, i kroz pola sata nešto kao sukrvica. Ustvari, više smeđe.
Evo napokon stigla M, pomislim, i bilo mi je drago jer više ne moram razmišljati da li se uhvatilo ili nije :lol Ostatak dana, na ulošku ništa. Dnevnom. Samo svaki drugi put kada odem mokriti, na wc papiru iscjedak. Smeđi.
Zadnja 2 dana upala zubnog mesa, bole zubi, i osjetim krv u ustima; zubno meso malo prokrvarilo. To mi se ne dešava nikada. Grčevi kao u pms-u, malo blaži.
Danas ista situacija, iscjedak slabiji, na ulošku doslovce smeđa mrlja promjera 1cm 
Eh sada, budi pametan, jesu to stvari ili ne? Vaše iskustvo?
Ne budi lijena, sjednem u auto i prije posla kupim test. GraviGnost mini trakica. Taman piškim i držim test u urinu, kad čujem stranku da je ušla u ured. Ostavim test, zadržim se s njima sat vremena 
Sat vremena nakon pogledam, ništa od plusa, čak je i kontrolna izblijedila....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma