Joj drage moje, jucer sam proplakala cijeli dan. Prvo jer sam bila sigurna da sam trudna, ujutro sam imala jaci plus, a onda razocarenje-beta u krvi manja od 0.1. Da priznam, bila sam svjesna male uspjesnosti inseminacije, ali da se nikako nije javljala druga crtica ne bi se bezveze niti ponadala i rekla bi si idemo dalje, nema nista. Sad sam malo pretuzna i zbunjena... da li de vama kada ovo desilo? Nisam mogla odoliti i popodne odem po Cyclotest, ne znam sto da kazem..opet se vidi crtica. Pitam muza, jer sam pocela misliti da od zelje umisljam. On vidi takodjer. Odem do mame, pokazem njoj bratu svima..svi vide. Ali ginekolog je rekao da je krv amen u trudnoci i kad je beta negativna, da prekinem s utrogestanima i cekam M. Prijatelj doktor mi kaze da nastavim i ponovim test za 48h, jer da od implant moze proci i 7 dana. Ali meni nema smisla kako se na testu vidi a u krvi ne; i mislim da je greska u testovima.. Molim vas iskreno misljenje, najiskrenije, jer ovo mi je takav apsurd da ne moze biti veci, i cak me jutros hvata smijeh. Kazu da ne moze biti od stoperice jer onda bi beta bila veca. Isto, da je biokemijska, beta bi pokazala malo vec vrijednost..