Citiraj Angela2710 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav cure nova sam ovdje i trebam pomoć dali je tko imao sličnu situaciju i što vi mislite...13.12 zadnja m..nakon toga 12.01.pozitivan kućni test,14.01 krvarenje obilno kao m,test opet pozitivan..15.01 beta-63,17.01.beta-188 na uzv ništa naravno endometrij 4mm kao nakon m..18.01.opet beta 310..sumnja je na vanmaternicnu zbog krvarenja i endometrija tankog..sutra idem opet vaditi betu i na uzv...dali da se nadam da možda ipak nešto dobro iz svega završi?htjeli me ostavit u bolnici al pošto radim tamo dog.sam se da ću doći ako nešto mi postane sumnjivo,uglavnom rečeno mi je i najmanja bol trk na hitnu pa me to zbunilo..dali da se ipak nadam?
Neznam kaj bi rekla da ne ispadne krivo...

Iz iskustva sa vanmatericnom trudnocom ...rast bete ne dupla se pravilno ili sporo raste ili opet naglo naraste ,ja sa 7tt imala betu 2700 sto je za normalnu trudnocu bilo malo i naravno u maternice nista nije bilo ali endometrij bio zadebljen kao u trudnoci.... I krvarenje sam imala samo par dana i to jedva jedva i vise bilo tamno smedi iscjedak....

Po tvom endometr.moze se zakljuciti da nema trudnoce ili bila pa otisla posto za tacece min.debljina treba biti 7mm a dok dode do trudnoce endom.jos raste...a 4mm endom.je jako jako tanak i tu ne moze opstate trudnoca...
Ako gledati betu ima pravilni rast...

Dok sve povezis endomet,.betu i krvarenje na zadnje ne poklapa se nista..... Trudnoca jako mala na to upucuje i bete....
Sretno od srca i da na zadnje bude sve uredu...
Cuda uvijek dogadaju se...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk