Kod mene je jos prerano za test, radila sam 2 prekjucer da vidim ima li jos ucinka sroperica, i vidila se crtica blaga na oba. Znaci, jos treba cekati, s obzirom da sam stopericu dobila u petak, O bila sub, pokrili 2 dana poslije i 2 dana prije, danas je 6 dan od O i sinoc sam pocela osjecati pokretanje u jajnicima hhaah. I jutros se nastavlja jace uz blage grceve, napuhanost blaga raste. Taman je period kad bi moglo doci do implantacije, ali i ja sam na pola koplja; bude-ne bude. U poslu sam velikom tako da evo jedva i popratim ovdje situaciju, ali to je bolje za nas i nasu psihu. Od tretiranja hormonima sam dobila od 12.mjeseca 5kg tako da ne bi se bunila i da vidim negativno, jer bih imala jos vremena da se dovedem u red hahah. I taman da rijesim probleme s isijasom i fizikalnu. Moj savjet topli; zaokupirati misli i prepustiti se. Mislim da cemo sve mi imati priliku biti trudne jos, ali grcevito se drzati za nesto i htjeti samo je kontraproduktivno. Znam da cu mozda tj vrlo vjerojatno i ja biti tuzna ako dodje M, iako imam stav kakav imam, ali zivot me naucio da se sve desava u svoje vrijeme i s nekakvim razlogom, pa eto vjerujen i dalje u to. Saljem pozitivu svima i lip dan vam zelim!